Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Siemka

dawno nic nie wrzucałem a jako, że mam dużo pozaczynanych partaninek to większe szanse na częstsze uaktualnienia ma ten wątek niż ten z pracami finalnymi.

Od jakiegoś już czasu zacząłem dłubać, jak go nazwał mój ponad 2 letni syn: Pacana czyli Spartana w istnej furii więc wrzucam WIPowskie pliki.

Brakuje jeszcze sporo detali i tu i ówdzie podrasowania tekstur. Generalnie chciałem sprawdzić czy pacan wpisuję się w klimat, który poeta miał na myśli ;)

Oczywiście wszelkie słowa konstruktywnej krytyki mile widziane :)

BPR_RenderComped_07.jpg

BPR_RenderComped_013.jpg

BPR_RenderComped_014.jpg

BPR_RenderComped_015.jpg

BPR_RenderComped_019.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

szkoda ze wszystko renderowane w zbrushu, przez co prezentacja lezy a modele naprawde fajne, szkoda :(

Napisano
  • Autor
szkoda ze wszystko renderowane w zbrushu, przez co prezentacja lezy a modele naprawde fajne, szkoda :(

No prawie wszystko ;)

Ten pierwszy wrzut z postacią Venom'a był renderowany w majce (turntable też).

Teraz eksploruję keyshota i wkrótce wrzucę jakieś rendery donkiszotowe.

dzięki za opinię

Napisano
  • Autor
Monotematyczny jesteś.

Bohatera 300 słabo widać. Reszta bardzo fajna.

Czy kolega mógłby rozwinąć temat/wątek z monotematycznością? Nie za bardzo kumam co masz na myśli a szczerze zaintrygowała mnie ta uwaga.

Jeśli chodzi o 300 to nie zamierzałem portretować ani Leonidasa ani chłopców z ferajny - to miał być taki mój własny dziki Spartan.

Ale rozumiem, że mroczny zsaturowany trochę*klimat może przywoływać podobne skojarzenia.

Do inspirujących powidoków oscylujących wokół tego tematu dodałbym jeszcze kadry z filmu Immortals

http://www.imdb.com/title/tt1253864/

dzięnx

Napisano
  • Autor
Santalarva z tą monotematycznością to było do przedmówcy.

Fajna małpa.

Spoko.

Dzięki chłopaki za dobre słowo.

Napisano
  • Autor

Wziąłem byłem stary obj z Venomem, wrzuciłem do Keyshota i wkliknąłem enter parę razy ;)

Ten pierwszy renderował się 24h bez 40 sekund. Generalnie chyba lepiej używać realtime render bo różnice są mikroskopijne a czasu szkoda.

Venom.14Comped.jpg

Venom2.25.jpg

Venom2.26.jpg

Venom2.28.jpg

Venom2.31.jpg

Venom2.34.jpg