Napisano 13 Listopad 201410 l Siemka dawno nic nie wrzucałem a jako, że mam dużo pozaczynanych partaninek to większe szanse na częstsze uaktualnienia ma ten wątek niż ten z pracami finalnymi. Od jakiegoś już czasu zacząłem dłubać, jak go nazwał mój ponad 2 letni syn: Pacana czyli Spartana w istnej furii więc wrzucam WIPowskie pliki. Brakuje jeszcze sporo detali i tu i ówdzie podrasowania tekstur. Generalnie chciałem sprawdzić czy pacan wpisuję się w klimat, który poeta miał na myśli ;) Oczywiście wszelkie słowa konstruktywnej krytyki mile widziane :)
Napisano 13 Listopad 201410 l Autor Wrzucam jeszcze link do turntable: Edytowane 6 Styczeń 20169 l przez SantaLarva
Napisano 15 Listopad 201410 l szkoda ze wszystko renderowane w zbrushu, przez co prezentacja lezy a modele naprawde fajne, szkoda :(
Napisano 16 Listopad 201410 l Autor szkoda ze wszystko renderowane w zbrushu, przez co prezentacja lezy a modele naprawde fajne, szkoda :( No prawie wszystko ;) Ten pierwszy wrzut z postacią Venom'a był renderowany w majce (turntable też). Teraz eksploruję keyshota i wkrótce wrzucę jakieś rendery donkiszotowe. dzięki za opinię
Napisano 16 Listopad 201410 l Autor Monotematyczny jesteś. Bohatera 300 słabo widać. Reszta bardzo fajna. Czy kolega mógłby rozwinąć temat/wątek z monotematycznością? Nie za bardzo kumam co masz na myśli a szczerze zaintrygowała mnie ta uwaga. Jeśli chodzi o 300 to nie zamierzałem portretować ani Leonidasa ani chłopców z ferajny - to miał być taki mój własny dziki Spartan. Ale rozumiem, że mroczny zsaturowany trochę*klimat może przywoływać podobne skojarzenia. Do inspirujących powidoków oscylujących wokół tego tematu dodałbym jeszcze kadry z filmu Immortals http://www.imdb.com/title/tt1253864/ dzięnx
Napisano 19 Listopad 201410 l Autor Santalarva z tą monotematycznością to było do przedmówcy. Fajna małpa. Spoko. Dzięki chłopaki za dobre słowo.
Napisano 19 Listopad 201410 l Autor Wziąłem byłem stary obj z Venomem, wrzuciłem do Keyshota i wkliknąłem enter parę razy ;) Ten pierwszy renderował się 24h bez 40 sekund. Generalnie chyba lepiej używać realtime render bo różnice są mikroskopijne a czasu szkoda.