Napisano 25 Wrzesień 200420 l oto pare pracek ktore skonczylem a ktorych niezamieszczlem tutaj na forum :)
Napisano 25 Wrzesień 200420 l GRATULACJE! Kawal swietnej roboty powarznie, to naprawde wyglada pieknie:) w czym renderowales? pozdrawiam
Napisano 25 Wrzesień 200420 l niektore fajnie niektore mniej fajne ale ogolnie solidna robota , tak trzymaj
Napisano 25 Wrzesień 200420 l Autor dzieki:) wszystko to v-ray nie widze mozliwosci pracy bez niego :D
Napisano 26 Wrzesień 200420 l Najbardziej podoboja mi sie chyba te filizanki. We wnetrzach cos jest nie tak z oswietleniem, przy donicy mogles bardziej sie postarac przy nakladaniu tekstury plytek, sa one przez to dziwnej wielkosci dziwnie sie zaczynaja itd.. Mikrob jest ok.
Napisano 26 Wrzesień 200420 l Pierwsza mi się najbardziej! Mimo nieostrości i przyciasnego kadru, podoba mi się kompozycja i plastyczność obrazu. Tylko kadr aż się prosi bardziej ! Pozdrawiam
Napisano 26 Wrzesień 200420 l taca i doniczka psują efekt. pokoik nawet fajny, ale jest troszkę niedociągnięć, ale to zwykłe marudzenie, bardo ładne i wykończone prace, tak trzymać.
Napisano 26 Wrzesień 200420 l można by się doczepić kadrów ale nie trzeba ;) bardzo ładne rendery i ogólnie wysoki poziom pracek. pozdro
Napisano 26 Wrzesień 200420 l Autor Dzieki za posty, niedlugo zamieszcze kolejna porcje skonczonych pracek :)
Napisano 26 Wrzesień 200420 l Filizanki nawet fajnie, tylko dlaczego ten cukier sie tak swieci ? Wyglada troche jakby to byla jedna bryla, mogles uzyc displace'a. Aha i mogles dorobic jeszcze tam jakies otoczenie ;)