Napisano 26 Wrzesień 200420 l a oto moja kolejna pracka:) bede sie staral by wygladala jak najlepiej i tym samym rozpoczynam moj nastepny WIP. pozdrawiam i z gory bardzo dziekuje za komentarze:)
Napisano 26 Wrzesień 200420 l Troche ten taras dziwny, jakby byl wysoko w niebie....a poza tym to oki
Napisano 26 Wrzesień 200420 l Zmieniłbym barierki na ciensze, bo mam wrażenie ze pokoj ma 40 cm wysokosci.
Napisano 26 Wrzesień 200420 l poręcze za grube , jakiś dziwny tek ?kwiatek? niebo do zamiany i też rurka od lampy kajaś dziwnie krzywa...nie chodzi o łuk tylko wykrzywienia na nim ... poza tym OK
Napisano 26 Wrzesień 200420 l przez tą chmurkę za oknem wygląda jakby pomieszczenie było ponad ich warstwą
Napisano 26 Wrzesień 200420 l Autor ta lampa to styl Kleru oni robia wlasnie takie dziwne rzeczy:( dziekuje bardzo za komentarze pozmieniam:) i umieszcze updatecik:) pozdrawiam
Napisano 26 Wrzesień 200420 l zmień kamerę na jakieś inne fov oraz zmniejsz tą barierkę żeby kadr wyglądał na ciut większy ;] jeśli źródłem światła jest słońce, to cienie za szybko się rozmazują, gdzieś już to pisałem, że słońce ma na niebie 1/2 stopnia kątowego, tyle samo powinien mieć cień z perspektywy obiektu cień zucającego. Ale to tylko taki detal ;]
Napisano 26 Wrzesień 200420 l Mi się wydaje czy ściana z otworem na balkon jest grubości kartki papieru??!!
Napisano 26 Wrzesień 200420 l Czy ten taras to jest tekstura na ścianie ?? Bo coś mi sie tak wydaje (no i ten refleks na stoliku... hmm)...
Napisano 26 Wrzesień 200420 l Autor ten Taras to model:) tylko ze ma pare bledow a odbiecie na stoliku bierze sie z mapy hdri. poprawilem juz te bledy ktore mi pokazaliscie:) dziekuje:) musze zminic ta lampe i dodac pare drobiazgow i umieszcze:) a nastepnie biore sie za teksturowanie i oswietlenie