2kkowalik Napisano 21 Listopad 2014 Napisano 21 Listopad 2014 (edytowane) Cześć, Przez ostatnie kilka dobrych miesięcy studiując i pracując w wolnych chwilach nad wizualizacjami również z tej samej dziedziny (architektura) postanowiłem zmienić klimat, zrobić coś zupełnie innego niż do tej pory. Zatem wziąłem się za naturę! Nigdy wcześniej nie miałem możliwości spróbować, a muszę przyznać że bardzo przyjemny temat! W efekcie dwóch dni roboty powstał dziki nieposkromiony busz. Ha..Ale nie byle jaki! to las nie opodal Shire'u. Frodo dobrze zna tu każde drzewo, kwiat czy kamień. Leżąc i paląc fajkowe ziele duma nad spokojnym życiem hobbita. Technicznie: Wizka robiona w 3ds maxie i jest to 80% pracy. Postprodukcja to załatanie niektórych tekstur, wstawienie Froda i kolory. 2 dni roboty, render koło 3h (5000x2300) plus wykończenie. Chętnie usłyszę Wasze porady i krytyki. Zapraszam do dyskusji:) Edytowane 21 Listopad 2014 przez 2kkowalik
plasti Napisano 21 Listopad 2014 Napisano 21 Listopad 2014 wrzuc moze scene z maxa z siatka, bo narazie nie wiadomo o co chodzi, co jest modelem co fotka
2kkowalik Napisano 4 Luty 2015 Autor Napisano 4 Luty 2015 plasti: jak znajdę na to chwilę to wrzucę, aczkolwiek wydaje mi się, że najważniejszy jest efekt finalny w którym wiadomo o co chodzi ;)
Jakub Wydro Napisano 4 Luty 2015 Napisano 4 Luty 2015 Oczywiście że efekt finalny jest najważniejszy ale patrząc na ten obraz to ciężko powiedzieć ile jest 3D w tym 3D :) może więcej jest tutaj pracy zrobionej w 2D i to już zmienia kategorie. Obraz bardzo ładny choć szkoda że wrzucona jest tak mała rozdziałka.
Rekomendowane odpowiedzi