W Art Napisano 24 Listopad 2014 Share Napisano 24 Listopad 2014 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]99720[/ATTACH]Cześć. Postanowiłem założyć również teczkę, gdzie co jakiś czas coś tam wrzucę z mojej drogi przebytej z 3ds'em. Tworzę tą teczkę głównie po to, aby od czasu do czasu zaczerpnąć jakichś porad i zadać pytanie - dlatego w WIP. Na początek wrzucam szybki test kuchni + luźna wariacja z wstawieniem czegoś innego i zabawy. Jest to pierwsza próba zabawy z Coroną, testowałem i na przedmiotach w oświetleniu studyjnym, co nie za bardzo mi pasuje i w exteriorach i jakoś ona mi nie leży. Co do interiorów myślę , że jest bardzo fajną alternatywą dla Vraya. Mam takie pytanie odnośnie noisa: co do ustawień w coronie jeszcze nie wnikałem, ale nie widzę tutaj jakichś lvl subdivisionów itd. i pozostają większe ilości Passów , ale czy da się w jakiś prostszy, krótszy sposób wyeliminować te szumy ? Poniżej kilka renderów z kuchni. [/img] Edytowane 11 Sierpień 2015 przez W Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W Art Napisano 10 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2015 Postanowiłem , że trzeba wrócić trochę do podstaw i z racji tej iż nigdy nie używałem scattera i robienia trawy za pomocą niego do exteriorów na szybko zrobiłem sobie taki teścik i zaraz jadę z jakimś ambitniejszym planem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 10 Sierpień 2015 Share Napisano 10 Sierpień 2015 bardzo dobrze przygotowane. zapomnialem o tej zakładce i pierwsze skojarzenie gdy ją otworzyłem - świetna fotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W Art Napisano 11 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2015 Kolejny teścik z Scatterem , tym razem w postaci kurzu i miałem ochotę zrobić pajęczynkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi