Napisano 24 Listopad 201410 l [ATTACH=CONFIG]99720[/ATTACH]Cześć. Postanowiłem założyć również teczkę, gdzie co jakiś czas coś tam wrzucę z mojej drogi przebytej z 3ds'em. Tworzę tą teczkę głównie po to, aby od czasu do czasu zaczerpnąć jakichś porad i zadać pytanie - dlatego w WIP. Na początek wrzucam szybki test kuchni + luźna wariacja z wstawieniem czegoś innego i zabawy. Jest to pierwsza próba zabawy z Coroną, testowałem i na przedmiotach w oświetleniu studyjnym, co nie za bardzo mi pasuje i w exteriorach i jakoś ona mi nie leży. Co do interiorów myślę , że jest bardzo fajną alternatywą dla Vraya. Mam takie pytanie odnośnie noisa: co do ustawień w coronie jeszcze nie wnikałem, ale nie widzę tutaj jakichś lvl subdivisionów itd. i pozostają większe ilości Passów , ale czy da się w jakiś prostszy, krótszy sposób wyeliminować te szumy ? Poniżej kilka renderów z kuchni. [/img] Edytowane 11 Sierpień 20159 l przez W Art
Napisano 10 Sierpień 20159 l Autor Postanowiłem , że trzeba wrócić trochę do podstaw i z racji tej iż nigdy nie używałem scattera i robienia trawy za pomocą niego do exteriorów na szybko zrobiłem sobie taki teścik i zaraz jadę z jakimś ambitniejszym planem.
Napisano 10 Sierpień 20159 l bardzo dobrze przygotowane. zapomnialem o tej zakładce i pierwsze skojarzenie gdy ją otworzyłem - świetna fotka.
Napisano 11 Sierpień 20159 l Autor Kolejny teścik z Scatterem , tym razem w postaci kurzu i miałem ochotę zrobić pajęczynkę :)