Napisano 26 Wrzesień 200420 l Witam Oto lampka podobna stoi u mnie na biurku:) Czekam na slowa krytyki. Pozdrawiam
Napisano 26 Wrzesień 200420 l hmm... poprawny model, tylko tyle można powiedzieć. Materiały do niczego. otoczenie też jakby go nie było, ale miło że wygląda to jednak na grafikę 3d;] ostatnio o to ciężko :/
Napisano 26 Wrzesień 200420 l Autor do otoczenia nie przywiazywalem wiekszej wagi poprostu chcialem zeby nie stala na jakiejs szarej plaszczyznie jakosc mogla troche kompresja zniszczyc a pozatym to taki speed dzieki za komentarze ps. baton a w jakim kolorze jest twoja??
Napisano 26 Wrzesień 200420 l ja tez mam taka sama tylko czarna:( czy wasze tez tak pstrykaja jak sie nagrzeja? dobija mnie to:( pozdrawiam
Napisano 26 Wrzesień 200420 l wybacz nie napracowales sie nad nia zbyt wiele 15 minut modelowania + lipne textury, po tym co widze jak bys sie przylozyl to stworzyl bys cos wiecej, sposob w jaki pociales obrazli i ujecia swiadcza ze potrafil bys cos wiecej, wiec: DO ROBOTY!!!!
Napisano 26 Wrzesień 200420 l Autor nie nie pstrykaja ale za to jak sie nagrzeje to ruszyc jej nie mozna :)
Napisano 26 Wrzesień 200420 l Autor kuciel kusisz hahahaha w sumie to masz racje i juz nawet cosik wymyslilem ale wpierw musze sie przespac bo padam :)
Napisano 26 Wrzesień 200420 l Pozno juz, a ja koncze moja, teraz juz tylko zarowka i kabel. Pozniej tylko teksturki, bo otoczenie juz mam ;)
Napisano 27 Wrzesień 200420 l Hehehe. Tez mam taka podobna czarna ;), ale juz sie nawet wlaczyc nie chce ;P. Proponuje zrobic mini-bitwe: kto najladniej i najwierniej odda w 3d taka lampke ;). Hehe.
Napisano 28 Wrzesień 200420 l moja ma tylko taki sam dół - ale nie ma takiego raytrace - jeśli już ma być - to zmniejsz go przynajmniej do 30 % pozdrówka
Napisano 30 Wrzesień 200420 l goraca nie do ruszenie, zgrabnie spadło ci skrzypiace swatło na podstawe lampki! niezły motyw na scianie! Probowałes żelasko oddac?
Napisano 30 Wrzesień 200420 l Autor Tomasz K.: moglbym zmienic raytrace'a ale mam leni i ni chce mi sie renderowac hehehe a pozatym wzialem sie za cos innego :) Lutlugus: nie zelazka nie probowalem poki co :) a na scianie to standardowa maxowa mapka splat tylko kolory zmienoine :)