e3A Napisano 5 Grudzień 2014 Napisano 5 Grudzień 2014 Witam ponownie Chciałbym zaprezentować projekt, który przygotowałem w zeszłym roku na konkurs organizowany przez firmę Zehnder. W konkursie chodziło o zaaranżowanie przestrzeni wraz z użyciem grzejnika Zehnder Charleston. Za bazę do projektu posłużyła moja mini kawalerka o powierzchni 28m2.
Gość eminem Napisano 5 Grudzień 2014 Napisano 5 Grudzień 2014 bardzo przytulna, a jaki widok z okna ahhh
skalpel3d Napisano 5 Grudzień 2014 Napisano 5 Grudzień 2014 Wizki są bardzo fajne przytulne wnętrze, natomiast ten grzejnik, jego umiejscowienie od razu przynosi na myśl "alternatywy 4" odcinek "fachowcy" :) W czym renderowałeś ?
Azbesty Napisano 5 Grudzień 2014 Napisano 5 Grudzień 2014 myśmy budowali według planu :D ciekawe czy ściana też krzywa :D po renderach i charakterystyce obstawiam vray. Corona ma inne światło
e3A Napisano 7 Grudzień 2014 Autor Napisano 7 Grudzień 2014 Witam Renderowane w 3dmax + V-ray. Z alternatyw to kojarzy mi się z tym jedna scena. "Dzień dobry, życzy pan sobie przesunąć rurkę kuchni teraz czy może kiedy indziej" :D
Rekomendowane odpowiedzi