Napisano 27 Wrzesie艅 200420 l Jest to moja pierwsza pokazywana praca na tym forum, prosz臋 b膮d藕cie delikatni. 聽 Jest to wizualizacja do mojej pracy dyplomowej. Wszystko zosta艂o wykonane w 3d studio, wyrenderowane vreyem, na spr臋cie: Athlon 2400+ XP, 640 MB ramu, riva TnT 2. orginalna wielko艣膰 3000x2000. 聽 Kolejno艣膰 obrazk贸w: 1 widok na bar 2 widok na hol 3 widok na korytarz 1 4 widok na korytarz 2 5 widok na restauracje 聽 Wiem 偶e jest to troch臋 ubogie w detale ale zamys艂 by艂 taki 偶eby zajmowa膰 si臋 zb臋dnymi elementami tylko pokaza膰 wn臋trze.
Napisano 27 Wrzesie艅 200420 l przez straszna jakosc tych obrazkow, twoja praca wyglada na tendete... a wiem ze gdyby jakosc byla lepsza to cala praca sprawialaby wrazenie b.dobrej... popraw to dla swojego dobra.
Napisano 27 Wrzesie艅 200420 l a no nie z艂e ale wiesz co jest nowy dzia艂 ostatnio na takie pracki 聽 p.s kolege robczana mamusia dobrych manier nie nauczy艂a
Napisano 27 Wrzesie艅 200420 l Autor Jutro postaram si臋 zmieni膰 obrazki, je艣li chodzi o nowy dzia艂 to nie wiedzia艂em 偶e jest nowy. Teraz ju偶 wiem. 聽 Jak mam przenie艣膰 m贸j post do dzia艂u architektura??
Napisano 27 Wrzesie艅 200420 l Ca艂kiem przyjemny "hotelik";) Zwr贸c臋 Ci jednak uwag臋 na kolumny w renderze holu... Chyba wisz膮 w powietrzu(?);) Pozdr!
Napisano 27 Wrzesie艅 200420 l Widok na hol mi troche sie wyr贸偶nia z po艣r贸d reszty, hotel ciep艂y i przyjemny, jednak wydaje si臋 jakby by艂 tylko dla elity...
Napisano 28 Wrzesie艅 200420 l Autor Podmieni艂em obrazki, ale niewiem czy jest lepsza jako艣膰. 聽 Je艣li chodzi o kolumny to zosta艂y tak zaprojektowane 偶eby by艂 oddech od pod艂ogi, mo偶e powinien by膰 wy偶szy, poprostu na istniej膮c膮 kolumn臋 zosta艂 na艂o偶ony tynk dzi臋ki kt贸remu powsta艂a ta przerwa. 聽 Hotel ten by艂 projektowany z my艣l膮 o wszystkich. Uwa偶am 偶e tego typu hotel powinien by膰 dla wszystkich.
Napisano 28 Wrzesie艅 200420 l :D musz臋 cie zmartwi膰 - nie musia艂e艣 wymienia膰 kolejno艣ci obrazk贸w ;] one same si臋 wymieni艂y :D ja bym jeszcze popracowa艂 nad o艣wietleniem i materia艂ami, nie dzia艂aj膮 one na korzy艣ci pracy...
Napisano 29 Wrzesie艅 200420 l Autor ad.: Salvator. 聽 Wiem, 偶e nie jest to najlepsza praca, ale jest ona pierwsza w moim dorobku wykonana tak 偶e mo偶na j膮 by艂o pokaza膰. Du偶o jeszcze nauki przedemn膮 :) 聽 Pozdrawiam