SETH Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 Jest to moja pierwsza pokazywana praca na tym forum, proszę bądźcie delikatni. Jest to wizualizacja do mojej pracy dyplomowej. Wszystko zostało wykonane w 3d studio, wyrenderowane vreyem, na spręcie: Athlon 2400+ XP, 640 MB ramu, riva TnT 2. orginalna wielkość 3000x2000. Kolejność obrazków: 1 widok na bar 2 widok na hol 3 widok na korytarz 1 4 widok na korytarz 2 5 widok na restauracje Wiem że jest to trochę ubogie w detale ale zamysł był taki żeby zajmować się zbędnymi elementami tylko pokazać wnętrze.
robczan Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 przez straszna jakosc tych obrazkow, twoja praca wyglada na tendete... a wiem ze gdyby jakosc byla lepsza to cala praca sprawialaby wrazenie b.dobrej... popraw to dla swojego dobra.
THE MANYSH TRAFO Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 a no nie złe ale wiesz co jest nowy dział ostatnio na takie pracki p.s kolege robczana mamusia dobrych manier nie nauczyła
SETH Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Napisano 27 Wrzesień 2004 Jutro postaram się zmienić obrazki, jeśli chodzi o nowy dział to nie wiedziałem że jest nowy. Teraz już wiem. Jak mam przenieść mój post do działu architektura??
Touch Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 Całkiem przyjemny "hotelik";) Zwrócę Ci jednak uwagę na kolumny w renderze holu... Chyba wiszą w powietrzu(?);) Pozdr!
THE MANYSH TRAFO Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 nic nie przenos jak zniknie to znaczy ze ktos go przeniósł
Conrad Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 Widok na hol mi troche sie wyróżnia z pośród reszty, hotel ciepły i przyjemny, jednak wydaje się jakby był tylko dla elity...
SETH Napisano 28 Wrzesień 2004 Autor Napisano 28 Wrzesień 2004 Podmieniłem obrazki, ale niewiem czy jest lepsza jakość. Jeśli chodzi o kolumny to zostały tak zaprojektowane żeby był oddech od podłogi, może powinien być wyższy, poprostu na istniejącą kolumnę został nałożony tynk dzięki któremu powstała ta przerwa. Hotel ten był projektowany z myślą o wszystkich. Uważam że tego typu hotel powinien być dla wszystkich.
Salvator Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 :D muszę cie zmartwić - nie musiałeś wymieniać kolejności obrazków ;] one same się wymieniły :D ja bym jeszcze popracował nad oświetleniem i materiałami, nie działają one na korzyści pracy...
SETH Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Napisano 29 Wrzesień 2004 ad.: Salvator. Wiem, że nie jest to najlepsza praca, ale jest ona pierwsza w moim dorobku wykonana tak że można ją było pokazać. Dużo jeszcze nauki przedemną :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi