Napisano 6 Styczeń 201510 l Witam chcialbym pochwalic sie ostatnia moja praca typu game art . model domku silnika unreal engine :) model i teksturowanie robione od podstaw pomysl zupelnie z glowy :) jakies porady
Napisano 7 Styczeń 201510 l Model przyjemny :) tekstura białego drewna mi się podoba możesz się pochwalić skąd dorwałeś? Tylko tak jakby nie zgrywa się z resztą. A czy na dachu tekstura drewna również nie powinna być dopasowana do położenia modelu? Wygląda jakoś tak jakby za bardzo rozciągnięta. Edytowane 7 Styczeń 201510 l przez nCar
Napisano 7 Styczeń 201510 l Autor ogolnie tekstura z tej strony bardzo ja polecam strasznie duzy wybor http://www.cgtextures.com/texview.php?id=66330&PHPSESSID=hl5djqkqn3cgtrecgi3216g1j2 tylko ja ja dopracowalem troche w ps bumpa kontrast itp . a co dachu to jest tekstura dachowek . i nie zabardzo wiem co masz na mysli
Napisano 8 Styczeń 201510 l Ja bym poprawił kilka detali w modelu np dach nie powinien mieć fazowania, belki stropowe powinny być zamknięte powierzchnia dachową, popraw mapowanie na podprzybitce