ognisty Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 Taki tam modelik żołnierza przyszłości, moja druga 'poważniejsza' praca. Zajęło mi to 2 wieczory, bardziej chodzi o klimat niż fajerwerki graficzne :) High Armored Trooper: krytykujcie i te inne, wkońcu musze nabrać doświadczenia :)
Marcin Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 hmm ... za ciemno ? skoro tak nameczyles sie przy tej pracy (modelu) i teraz ukrywasz szczegoly ? ;) to troche nie na miejscu ;)
Baton Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 Ciemnosc widze... Nawet po pojasnieniu monitora na maksimum malo widac.
darkelf Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 fajny laser z tutka ;). jezu te reflektory z tylu chyba tez ;). ogolnie to nieklimatyczne chyba.
ognisty Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Napisano 27 Wrzesień 2004 no to troche rozjaśniłem, ale przez to odkryły się błędy :) darkelf -> wkońcu z czegoś się trza uczyć, i z tego korzystać, nieprawdaż? :) a te reflektory to z tutka nie brałem :] dopiero 15lat mam i jeszcze czeka na mnie wiele lat praktyki :) z życiem to komentowac :D
Archangel Napisano 27 Wrzesień 2004 Napisano 27 Wrzesień 2004 ej ognisty cos ty chyba jednak ukrywasz :) moze niech ten koles patrzy sie na jakis pozar, wybuch itp...to troche rozjasni scene..ogien ladnie odbije sie w goglach...i moze praca zyska na klimacie...ale to tylko taka mala sugestia
ognisty Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Napisano 27 Wrzesień 2004 tylko wlasnie w tym problem ze jeszcze mistrzem w oświetlaniu i teksturowaniu nie jestem (w modelowaniu zresztą też :] ).. aleee postaram się coś dorobić, coś interesującego... i ognistego ;} i piszcie jeszcze co zle, jak robic a jak nie robic.
mCh Napisano 28 Wrzesień 2004 Napisano 28 Wrzesień 2004 porzadnej jakości tekstury zrobiłyby dobrze temu panu.
Tomasz Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 chśjakośtakoś ciemnawo - widać ogół zbyt mało szczegółowe - dominujący kolor to kolor tła dobrze by gościowi zrobiły na goglach takie refleksy jak powiedział Archangel PS - ten laster to w którym kierunku ?
Rekomendowane odpowiedzi