Napisano 27 Wrzesień 200420 l Taki tam modelik żołnierza przyszłości, moja druga 'poważniejsza' praca. Zajęło mi to 2 wieczory, bardziej chodzi o klimat niż fajerwerki graficzne :) High Armored Trooper: krytykujcie i te inne, wkońcu musze nabrać doświadczenia :)
Napisano 27 Wrzesień 200420 l hmm ... za ciemno ? skoro tak nameczyles sie przy tej pracy (modelu) i teraz ukrywasz szczegoly ? ;) to troche nie na miejscu ;)
Napisano 27 Wrzesień 200420 l Ciemnosc widze... Nawet po pojasnieniu monitora na maksimum malo widac.
Napisano 27 Wrzesień 200420 l fajny laser z tutka ;). jezu te reflektory z tylu chyba tez ;). ogolnie to nieklimatyczne chyba.
Napisano 27 Wrzesień 200420 l Autor no to troche rozjaśniłem, ale przez to odkryły się błędy :) darkelf -> wkońcu z czegoś się trza uczyć, i z tego korzystać, nieprawdaż? :) a te reflektory to z tutka nie brałem :] dopiero 15lat mam i jeszcze czeka na mnie wiele lat praktyki :) z życiem to komentowac :D
Napisano 27 Wrzesień 200420 l ej ognisty cos ty chyba jednak ukrywasz :) moze niech ten koles patrzy sie na jakis pozar, wybuch itp...to troche rozjasni scene..ogien ladnie odbije sie w goglach...i moze praca zyska na klimacie...ale to tylko taka mala sugestia
Napisano 27 Wrzesień 200420 l Autor tylko wlasnie w tym problem ze jeszcze mistrzem w oświetlaniu i teksturowaniu nie jestem (w modelowaniu zresztą też :] ).. aleee postaram się coś dorobić, coś interesującego... i ognistego ;} i piszcie jeszcze co zle, jak robic a jak nie robic.
Napisano 29 Wrzesień 200420 l chśjakośtakoś ciemnawo - widać ogół zbyt mało szczegółowe - dominujący kolor to kolor tła dobrze by gościowi zrobiły na goglach takie refleksy jak powiedział Archangel PS - ten laster to w którym kierunku ?