PROject Design Napisano 13 Styczeń 2015 Napisano 13 Styczeń 2015 Witam, chciałbym zaproponować tutoriale w postaci live stream'u. 3Ds Max, Vray, Sketchup, Photoshop. Forma miałaby być taka, że ja mam wcześniej przygotowaną scenę, którą omawiam z widzami (kontakt za pośrednictwem chata). Niektóre elementy modelowania, renderingu, czy post produkcji byłby wykonywane od początku. To jest jedyna opcja, aby się zmieścić w sensownym czasie. W ten sposób każdy mógłby zadać pytanie, spotkać się z niektórymi problemami, których inne tutoriale nie pokazują oraz mieć wpływ na tworzoną scenę. (coś dodać coś zabrać itp itd.) Na początku moja propozycja (przykład w załączniku), w późniejszym etapie tematykę można by ustalać z zainteresowanymi. Na ten moment chciałbym się dowiedzieć jaka jest Wasza opinia na ten temat, czy byliby chętni na coś takiego i gdzie jeszcze mogę podobnego posta wstawić ? Język polski/angielski. Dostęp do streamu miałby być darmowy. Co Wy na to ?
Traitor Napisano 13 Styczeń 2015 Napisano 13 Styczeń 2015 Nie wiem czy to dobry pomysl uczyc innych, skoro samemu ma sie dosyc watpliwy skill... Gdzie tu sens?
Lesiu Napisano 14 Styczeń 2015 Napisano 14 Styczeń 2015 Traitor, sens w tym, że niektórzy lubią dzielić się swoją wiedzą, nawet jeśli nie jest się mistrzem w danej dziedzinie. Ja coś takiego pochwalam.
PROject Design Napisano 17 Styczeń 2015 Autor Napisano 17 Styczeń 2015 Można to potraktować jako projekt zrzeszający ludzi o podobnych zainteresowaniach. Ktoś inny mógłby w ten sposób też za pośrednictwem takiego kanału wykazać/promować, dzielić wiedzą i doświadczeniem.
Rekomendowane odpowiedzi