Virk Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Witam! To pierwsza moja ukonczona praca wiec prosze o opinie i konstruktywna krytyke. Beczki rysowane z tutoriala a reszta to pierwsze kroki w "obudowywaniu" sceny. Calosc wykonana z 3D Viz'ie. pozdrawiam
legion Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 duzo sie nie napracowales przy tym renderku troche sterylne i beczki bardzo prosto zrobione
Virk Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 :)) no wlasnie problem w tym ze sie napracowalem. to jest pirwsza moja praca ze swiatlem (jakimkolwiek), pierwsza z tekstura i w ogole caly dzien modelowalem...ale rzeczywiscie wszytsko jest sterylne i malo skomplikowane
illy Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 ale za to podoba mi sie, niby nic specjalnego ale poza ta sterylnoscia (no jest volume) ma jakis klimat, mi sie podoba
zbuffer Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Beczki nie mają żadnego miejsca do wlania czegokolwiek!!! Powinna być jakaś dziura z zakrętką! :/ Tło za oknem mi nie pasuje, tekstura podłogi rozmyta...tekstura beczek tak samo na każdej z nich ułożona! Dużo pracy przed Tobą.... Pozdr
Salvator Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 przesadzacie, bardzo ładne ;] nie każdy ma tak ładne początki ;>
Baton Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 A mi sie podoba ;) Co prawda mozna by jeszcze popracowac ale ogolnie nie jest zle.
Rekomendowane odpowiedzi