Napisano 30 Wrzesień 200420 l Witam! To pierwsza moja ukonczona praca wiec prosze o opinie i konstruktywna krytyke. Beczki rysowane z tutoriala a reszta to pierwsze kroki w "obudowywaniu" sceny. Calosc wykonana z 3D Viz'ie. pozdrawiam
Napisano 30 Wrzesień 200420 l duzo sie nie napracowales przy tym renderku troche sterylne i beczki bardzo prosto zrobione
Napisano 30 Wrzesień 200420 l Autor :)) no wlasnie problem w tym ze sie napracowalem. to jest pirwsza moja praca ze swiatlem (jakimkolwiek), pierwsza z tekstura i w ogole caly dzien modelowalem...ale rzeczywiscie wszytsko jest sterylne i malo skomplikowane
Napisano 30 Wrzesień 200420 l ale za to podoba mi sie, niby nic specjalnego ale poza ta sterylnoscia (no jest volume) ma jakis klimat, mi sie podoba
Napisano 30 Wrzesień 200420 l Beczki nie mają żadnego miejsca do wlania czegokolwiek!!! Powinna być jakaś dziura z zakrętką! :/ Tło za oknem mi nie pasuje, tekstura podłogi rozmyta...tekstura beczek tak samo na każdej z nich ułożona! Dużo pracy przed Tobą.... Pozdr
Napisano 30 Wrzesień 200420 l A mi sie podoba ;) Co prawda mozna by jeszcze popracowac ale ogolnie nie jest zle.