Posted March 11, 201510 yr Cieszy się ma dusza,że frekwencja tak duża. A w bitwie udział wzięli: DPFantasy PolakParafii TomaszG badfood JakkaS Miłego głosowania!!
March 12, 201510 yr Ja na TomaszG, kojarzy mi sie z Inkwizycją, choć nie grałem. Badfooda też fajny, gdyby jeden miał apteczkę wyglądali by jak archetypiczna drużyna - snajper, medyk i tank :) uu
March 12, 201510 yr Mam dylemat bo zarówno praca Tomka jak i praca Jakkasa mi się podoba. I ciężko mi wybrać, która bardziej. Chyba jedak oddaję głos na Jakkasa. Ponieważ, bardziej czuć temat "drużyny", a ponad to, uwielbiam Władcę Obrączki :D. Gandzialf, bo obstawiam, że to on, jest fajnie namalowany, zwłaszcza jego kostur. Twarze krasnali też mi pasują. I jeszcze plusik za kompozycje. w pracy Tomka są fajne pociągnięcia pędzlem i kolorystyka, ale zabrakło poczucia, że to jest "drużyna". Patrząc na pracę Jakkasa, nie ma się wątpliwości :). Ale to tylko moje skromne zdanie. PS: Badfood, oryginalny koncept postaci : ), jak na tak krótki czas też mi się podoba.
March 12, 201510 yr Ja głosuję na JakkaS. Świetna kompozycja jak i cała reszta. badfood też ma fajny klimat.
March 15, 201510 yr Sinusoida, Tomasz G - dzięki,... a ta kompozycja to zupełnie nieprzemyślana była. Na żywioł jechałem, więc to raczej przypadek niż planowanie, ale widocznie gdzieś tam podświadomość napier... z tyłu głowy :) Ankieta chyba zamknięta, więc wciągnę portki i dziś wieczorem, albo jutro od rana, odpalę coś nowego.