Kroopson Napisano 13 Marzec 2015 Napisano 13 Marzec 2015 Hej. Może ktoś z Was wie czy da się w Maya wyrzucić audio z timeline'u do pliku wav pythonem/melem? Cheers.
osael Napisano 20 Marzec 2015 Napisano 20 Marzec 2015 Wyrzucić czy wyeksportować (np z trax'a)? Jeżeli wyrzucić to Edit -> Delete by type -> Sound. A eksport.. nie wiem.. może przez playblast?
CgBartosz Napisano 28 Marzec 2015 Napisano 28 Marzec 2015 Wyrzucić czy wyeksportować (np z trax'a)? Jeżeli wyrzucić to Edit -> Delete by type -> Sound. A eksport.. nie wiem.. może przez playblast? aif i wave sa wbudowane w pythona. modulow do mp3 jest ma peczki. Czy sie da ? Mnogosc rozwiazan jest przytlaczajaca. :-)
Kroopson Napisano 7 Kwiecień 2015 Autor Napisano 7 Kwiecień 2015 aif i wave sa wbudowane w pythona. modulow do mp3 jest ma peczki. Czy sie da ? Mnogosc rozwiazan jest przytlaczajaca. :-) Hehe... :) Bartek no wiesz, w pierwszej kolejności szukałem rozwiązania najprostszego, bo zawsze może się okazać że po prostu nie wiedziałem że wystarczy gdzieś kliknąć zamiast poświęcać czas od razu na pisanie eksportu do wav lub mp3. No ale z jednej strony widać nie ma takiego prostego rozwiązania a z drugiej już nie pracuję w PI więc problem trochę stracił na aktualności. No ale jest to ciekawe bo z takiego Motionbuildera robi się to trzema komendami a z Maya to jakiś ból jest.
Rekomendowane odpowiedzi