Napisano 15 Marzec 201510 l TSP #205 - Hybryda Mieszaniec, inaczej krzyżówka – osobnik powstały w wyniku skrzyżowania dwóch organizmów rodzicielskich należących do innych ras, odmian, gatunków... lub różnych rzeczy, partii, osób, maszyn itd. Interpretacja dowolna. Wikipedia - link - http://pl.wikipedia.org/wiki/Mieszaniec MAKSYMALNY CZAS WYKONANIA: 1,5 GODZINY TERMIN WRZUCANIA PRAC: 22.03.2015 23:59 CZAS SONDY: 3 DNI - - - Połączono posty - - - Proszę o podpięcie wątku. Postaram się zaglądać i pamiętać o odpaleniu sondy. Jeśli bym zaspał, dajcie kopa przez priva. Miłej zabawy.
Napisano 17 Marzec 201510 l Ślimot. Bo mnie dzisiaj kot wkurzył i stwierdziłam że jest paskudnym ślimakiem. ok. 1h
Napisano 18 Marzec 201510 l Autor A już się martwiłem, że temat kompletnie nieciekawy... badfood - chyba na niewłaściwy sprzęt implanty dałeś :D BasiaEmilia - dobry pomysł. Jestem wstanie sobie wyobrazić takiego stwora na głowie właściciela jak mu resztki włosów szorstkim językiem wylizuje. EC - dziobak 2.0?
Napisano 18 Marzec 201510 l ale fajne prace :D tyle u siebie namieszałem, że sam już nie wiem co to :D
Napisano 22 Marzec 201510 l @arlekin Bardzo poetycka praca. Podoba mi się bardzo :). Szkoda trochę, że antenka psuje "odbiór" (he he) , może warto by było posiedzieć jeszcze 5 minut i ją poprawić?
Napisano 25 Marzec 201510 l świetnie oddana dal ;) można się rozmarzyć i zapragnąć usiąść na dachu o poranku. i rozmyślać nad życiem... - - - Połączono posty - - - budzi zaufanie, jest chyba dość przyjazny, czymkolwiek jest ;)