Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mam takie pytanie czy to mozliwe ze 3d studio max nie dziala na service packu 2 dla XP. Zainstalowalem sp2 uruchomilem 3d maxa. Wszystko sie ladowalo i nagle max sie wylaczyl

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jedynym problemem SP2 jest jego przecodowny firewall ... mi wszystko dziala na sp2 (firewall wylaczony)

Napisano

a moj znajomy po zaaplikowaniu sp2 musial sciagac uaktualnienia do wieszkosci softu ..inaczej nie chcialo sie odpalac

Napisano
  • Autor

To jak wyjasnicie fakt ze po zainstlowaniu sp2 3d studio max mi sie wylacza ?

Napisano

Bez jaj. Instalowanie wszystkiego? Wolę skoczyć na włączoną kuchenkę twarzą w palniki.

Napisano

taki lajF (a raczej taki microsoft ...) nastepnym razem po reinstalce windy pamietaj o zainstalowaniu Sp2 na samym poczatku ....

Napisano

ja instalowalem maxa przed sp2 i wsio dziala ... ;) moze jakis dziwny zbiek okolicznosci ;)

Napisano

Ja bym byl bardzo ostrozny, i jak twoj system dziala bez problemow teraz to SP2 moze poczekac. MAX6 powinienen dzialac OK, ale jak masz 5 albo 5.1 jak ja, to zostan przy SP1, sa problemy z maxscript ( u mnie np wyskakiwaly bledy w Character - Modify , blad przy tworzeniu dialogbox. I, jak czytalem, to nie tylko u mnie.)