Napisano 1 Październik 200420 l Mam takie pytanie czy to mozliwe ze 3d studio max nie dziala na service packu 2 dla XP. Zainstalowalem sp2 uruchomilem 3d maxa. Wszystko sie ladowalo i nagle max sie wylaczyl
Napisano 1 Październik 200420 l jedynym problemem SP2 jest jego przecodowny firewall ... mi wszystko dziala na sp2 (firewall wylaczony)
Napisano 1 Październik 200420 l a moj znajomy po zaaplikowaniu sp2 musial sciagac uaktualnienia do wieszkosci softu ..inaczej nie chcialo sie odpalac
Napisano 1 Październik 200420 l Autor To jak wyjasnicie fakt ze po zainstlowaniu sp2 3d studio max mi sie wylacza ?
Napisano 1 Październik 200420 l Może zainstalowałeś sp2 PO zainstalowaniu MAXa? Najpierw trzeba zinstalować sp, a potem wszelkie programy.
Napisano 11 Październik 200420 l Bez jaj. Instalowanie wszystkiego? Wolę skoczyć na włączoną kuchenkę twarzą w palniki.
Napisano 11 Październik 200420 l taki lajF (a raczej taki microsoft ...) nastepnym razem po reinstalce windy pamietaj o zainstalowaniu Sp2 na samym poczatku ....
Napisano 11 Październik 200420 l nie mam problemow z SP2. Jedynie do flasha w pracy sciagnalem sobie update i nie zauwazylem zadnych problemow
Napisano 15 Październik 200420 l U Mnie też niema problemów z Maxem na SP2;-) Oczywiśice Maxia instalowałem po SP2;-D
Napisano 15 Październik 200420 l ja instalowalem maxa przed sp2 i wsio dziala ... ;) moze jakis dziwny zbiek okolicznosci ;)
Napisano 18 Październik 200420 l Ja bym byl bardzo ostrozny, i jak twoj system dziala bez problemow teraz to SP2 moze poczekac. MAX6 powinienen dzialac OK, ale jak masz 5 albo 5.1 jak ja, to zostan przy SP1, sa problemy z maxscript ( u mnie np wyskakiwaly bledy w Character - Modify , blad przy tworzeniu dialogbox. I, jak czytalem, to nie tylko u mnie.)