skocu Napisano 23 Marzec 2015 Napisano 23 Marzec 2015 Cześć, Poszukuję trenera, który przeszkoli mnie kompleksowo z Blendera - od modelingu po rendering. Mam wieloletnie doświadczenie w Maxie i Cinemie, więc chodzi o pomoc w przesiadce a nie tłumaczenie podstaw 3D. Szukam osoby, która ma w portfolio profesjonalnie wykonane wizualizacje produktów z użyciem Cycles. Konieczna będzie też umiejętność przygotowania modeli z mapowaniem UV i teksturami do eksportu pod różne zastosowania (silniki on-line, bazy modeli itp.). Zakładam, że byłyby to kilka dni roboczych w firmie na terenie Warszawy. Może być u mnie ul. Jutrzenki 177 (zapewniam salkę, projektor, jeśli trzeba też komputer oraz kawę), lub gdzieś w Warszawie. Wynagrodzenie tylko na podstawie faktury VAT, nie umowa/zlecenie. Płatnikiem jest duża, wypłacalna firma (http://www.vinderen.com), możemy podpisać umowę na szkolenie. Nie interesują mnie szkolenia otwarte i wieloosobowe grupy. Kontakt: [email protected] Proszę o oferty zawierające portfolio trenera.
Rekomendowane odpowiedzi