masluch Napisano 23 Marzec 2015 Share Napisano 23 Marzec 2015 Cześć! Poszukuję osoby, która poduczyła by mnie programu Autodesk Maya. Aktualnie pracuję zawodowo jako generalista 3d w programie Blender więc chodzi bardziej o przesiadkę na inny software. Chciałbym się na poważniej zająć animacją i dlatego chciałbym poduczyć się też Mayii. Dlatego też idealnym rozwiązaniem było by gdyby nauczyciel był również animatorem, albo przynajmniej znał w miarę narzędzia do animacji w Mayii (animation layers, constraints itp). Chodzi oczywiście o zajęcia odpłatne. Co do kwoty to czekam na propozycje, mam nadzieje że sie jakoś dogadamy co do ceny za godzinę. Preferowane miejsce to Kraków (ewentualnie okolice), może być u mnie, może być u ciebie. Jeśli sam nie jesteś w stanie udzielić mi takich korepetycji to może znasz kogoś kto ma takie umiejętności i byłby chętny. Bardzo zależy mi na waszej pomocy. mój mail to [email protected] Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masluch Napisano 11 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2015 Nikt nic? Nikt nie zna nikogo takiego od Mayi w krakowie? Troche mnie to zastanawia że nikogo nie moge znaleźć. Bardzo prosze was o pomoc w znalezieniu kogoś takiego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi