Gość raminez Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 mam pytanko czy warto zamienic ...petium 2,6 na dual xeona 1,8...( glownie chodzi mi o prace w 3d...) czy waro prosze o podpowiedzi dzieki
SansSerif Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 heh watek staly? nie warto wywalac kasy na procesor + mobo drozsze niz 2k. wzrost wydajnosci bedziesz mial -nascie procent a wzrost ceny kilkaset procent. lepiej zainwestowac w dobra grafe, ram i szybkie dyski.
Piotr Dobosz Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 jakie to sa teraz szybkie dyski? ja mam 7200 maxtora to jest w miare szybki dysk? pozdrawiam
Gość raminez Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 spoko tu niechodzi o kase zyje w angli i kasa niegra roli tylko mam tak amozliwosc moja kobieta ma taki komp w pracy i moze go zamienic ...dziki spoko za rade
Nimrod Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 jakie to sa teraz szybkie dyski? ja mam 7200 maxtora to jest w miare szybki dysk? pozdrawiam Zalezy ;) sa dyski 10 000 obr, a nawet i wiecej :), mozna tez polaczyc dwa takie same dyski w macierz RAID, co tez przyspiesza ich dzialanie :) Trzeba miec tylko troche pieniedzy...
Rekomendowane odpowiedzi