Zernat Napisano 1 Kwiecień 2015 Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Witam, poszukuję jakichś fajnych, raczej fotorealistycznych tekstur trawy i innej roślinności nadającej się na polankę czy coś takiego. Dużo googlowałem, jednak nawet po tym jak udało mi się ustalić, że to czego szukam nazywam się "billboard texture" nie zdołałem znaleźć wiele :/ Tutaj jest prkatycznie wszystko co znalazłem: https://www.google.pl/search?q=free+billboard+grass+texture&biw=1920&bih=982&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=qDQcVbb9McbuUPGdgLgF&ved=0CB8QsAQ#tbm=isch&q=billboard+grass+texture Cała reszta wyników z googli to albo prośby o te tekstury na różnych forach sprzed paru lat z w większości nieaktywnymi linkami, albo płatne oferty w sklepach (w sumie też nieciekawe). Czy może ktoś z was wie gdzie mógłbym znaleźć jakieś fajne tekstury głównie trawy (bo inne rośliny da się znaleźć na np. cgtextures) ? Z góry dzięki za pomoc i Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 1 Kwiecień 2015 Share Napisano 1 Kwiecień 2015 co w Twoim przypadku znaczy billboard? Jeżeli to top view to wpisz top view jak side, to side... google chyba mysli inaczej niż Ty w tym przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 3 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Niestety, nie znalazłem wiele więcej. Albo to ciągle nie ta nazwa, albo wychodzi na to, że ludzie tego typu teksturami nie lubią się dzielić ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaaje Napisano 3 Kwiecień 2015 Share Napisano 3 Kwiecień 2015 Polecam kilkanaście minut na łące i skaner;p Chyba najlepszy sposób na ,,znalezienie" takich tekstur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi