Lordark Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 Ucze się... pozdrawiam komentujących. [edit] Zapomniałem... 3ds max - VRay renderek trwal 10 min.
chveti Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 tekstura za bardzo rozmyta , nie wiem o co tu chodzi.... ale jakoś wprawia mnie w dobry nastrój...:P czym renderowane?
mCh Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 zgodzę się, interesujące. dużo błędów z cieniami. kaustyki ci nie wyszły.
Lordark Napisano 2 Październik 2004 Autor Napisano 2 Październik 2004 Co do kaustyk - nie miałem w planie ich robienie, to wyszły efekty po naświetleniu tego obiektu [czyt. cień się zrobił kolorowy].
masater Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 hehe coś w tym jest ;) moze to amteriały tych kulek
Kulki Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 fajne:) pamietaj tylko ze refrakcje b. zle wygladaja gdy widac na nich pikseloze! ale jak na poczatek to spoko. pozdr
Baton Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 Ekhm bez urazy ale czy to nie przesada zeby umieszczac trzy sfery na plane i cala scena gotowa? Mniemam ze zachwycil cie rendering w vrayu.
mCh Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 Baton: Ignorare ignoraris - tekstura podłogi i wszystki jej błędy, jej staroświeckość i wycieniowanie w rewelacyjny sposób kontrastują z tymi kulkami. Czerwone i niebieskie kolory - co jeszcze ciekawsze są swoimi w pewnym sensie przeciwieństwami, co potęguje jeszcze efekt. Ot i cała magia. Dobra podstawa dla jakiejś super scenki.
Baton Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 Mi sie tam nie podoba, moze nie umiem dostrzec tej "magii". Dla mnie to sa trzy sfery + plane ;) Ale jak juz cos to lepiej by to pasowalo do WIP i rzeczywiscie mogloby cos z tego byc. Aha i efekt burzy mi ta mniejsza niebieska kula. Albo zmienic jej kolor albo dodac jeszcze jakas czerwona ?
Rekomendowane odpowiedzi