Doodey Napisano 13 Kwiecień 2015 Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Hej wszystkim! Oto efekt moich działań w wolnej chwili. Całość zrobiona w maxie, vrayu i photoshopie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KattaK Napisano 16 Kwiecień 2015 Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Ładne wnętrze, podoba mi się ten kominek :) Najbardziej podoba mi się ostatnia scena, tylko czy ten stolik na krawędzi nie jest za ostry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vizpeople Napisano 21 Kwiecień 2015 Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Bardzo miłe wnętrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukson7 Napisano 25 Kwiecień 2015 Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Wnętrze jak najbardziej robi wrażenie, jednakże razi w oczy ziarnistość - zwłaszcza na podłodze i po lewej stronie vide pierwszy kadr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 26 Kwiecień 2015 Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Podoba mi się światło imo odrobinę bym popracował nad balansem kolorów, wetrze stylistycznie poprawne szczególnie to co na drugim planie natomiast zastanowiłbym się nad doborem mebli albo usunąłbym stąd sofę od Swedese Möbler AB i dał coś pasującego do foteli jakie zastosowałeś lub wymienił te fotele szczególnie że seria Continental ma fajne fotele http://www.swedese.com/collection/easychairs/continental/ Z czepialstwa :) -obrazki szumią -w niektórych miejscach przesadzone cieniowanie np zasłony przy suficie wyglądaj na brudne -zdecyduj się jak jest za oknem ujecie pierwsze i drugie inna jasność obrazka :) -dopracuj kontrasty w ujęciach -i jeszcze taki detal klamki na wysokości 70 cm to zabójstwo dla osoby wysokiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doodey Napisano 26 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Hej, dzięki za wszystkie komentarze. Faktycznie szumy i inne drobne niedopracowania psują nieco całkowity odbiór. Co do wysokości klamek to podążałem za planami w cad. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubziom Napisano 27 Kwiecień 2015 Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Bardzo mi się podobają te wyrzeźbione detale :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artcore Napisano 28 Sierpień 2015 Share Napisano 28 Sierpień 2015 Świetne! Dużo fajnych detali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabws Napisano 14 Wrzesień 2015 Share Napisano 14 Wrzesień 2015 Bardzo fajne wnętrze i ciekawe kadry. Czyste rendery.!!! Czy mógłbyś powiedzieć więcej o materiale podłogi? Interesowałyby mnie też ustawienia GI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi