marianskc Napisano 14 Kwiecień 2015 Share Napisano 14 Kwiecień 2015 Witam. Mam taki problem ze podczas pracy dzieje mi sie cos takiego jak w linku. wie ktos moze co to jest? jak to naprawic/usunac? z gory wielkie dzieki za pomoc ;) http://imagizer.imageshack.us/a/img537/5274/bEss5X.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pleszer Napisano 22 Kwiecień 2015 Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Czy restart pomaga ? Jeśli nie to pewnie stery grafiki fiksują - mi z rzadka się tak dzieje po długiej kilku godzinnej pracy na 1nym pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 22 Kwiecień 2015 Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Także obstawiałbym coś ze sterownikami od karty graficznej. Ewentualnie wejdź w customize -> preferences -> viewports i zobacz jaki masz ustawiony display driver. A może masz laptopa z dwiema kartami i włącza się na jakimś intelu i coś szwankuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi