!Ewert Napisano 21 Kwiecień 2015 Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Cześć, moje ostatnie wnętrze. Mam nadzieje że spodoba Wam się. Pozdrawiam https://www.behance.net/ewert . . . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 21 Kwiecień 2015 Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Ho ho! Materiał płytek bardzo naturalny, szczególnie na drugim ujęciu. Sofa mało ciekawa, nie przekonuje mnie faktura obicia, ale może tak miało być ;) Bardzo ładnie, przyjemne dla oka. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin88 Napisano 25 Kwiecień 2015 Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Przyjemne w odbiorze wizki. Te przepalenia dają ciekawy efekt. Materiał sofy wyszedł trochę betonowy, ale całość na + :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artcore Napisano 25 Kwiecień 2015 Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Świetna tekstura na podłodze! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi