Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam tak na szybko:

Jaki sklep internetowy wybrać. Widze że dużo jest ostatnio o Morele.net naprawde są tacy dobrzy i tani?? Czy moze jakis inny?

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Są tani i dobrzy, pod warunkiem że nie zamawiasz niczego nietypowego. Moje zamówienia na typowe podzespoły i sprzęt realizowali zawsze bardzo przyzwoicie, ale gdy zamówiłem obudowę Xigmatek Nebula to dali ciała tak epicko, że przestałem tam kupować.

Napisano

ja preferuje stacjonarne sklepy (nie mieszkam w dużym mieście) przy zakupach biorę ceny z neta i luqam na ile zejdą, oczywiście nie zawsze są to ceny internetowe.

Wole zapłacić więcej i przy gwarancji martwić się jedynie o podrzucenie sprzętu do sklepu, bez czekania wysyłek kurierów i całej reszty. Kilka razy naciąłem się na Januszów biznesu z drugiego końca Polski i wiem że to bardziej kwestia doświadczenia-kilku wpadek niż ogólnego poziomu, jednak bardziej cenie sobie spokój :)

Napisano

W przypadku komputronika masz bardzo mocno rozwinięta siec sklepów stacjonarnych :), warto pamiętać tylko aby nie robi zamówień np w stacjonarnym sklepie bo przez internet masz taniej na każdym podzespole, natomiast warto robić odbiór w konkretnym salonie zero problemów z dostawą. Firma typu komputery lokalna nie zejdzie nigdy z ceny poniżej pułapu jaki im narzuca hurtownia sprzętu komputerowego :)