Kris88 Napisano 24 Kwiecień 2015 Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Witam pomóżcie bo dostaję szału Nie działa mi prawidłowo nawigacją - na scroll nie ma łapki, a na scrol + ctrl nie ma obracania widoku. klikałem już reset, load customize UI, oraz usuwałem pliki maxa z appdata nic nie pomogło ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maksym Napisano 25 Kwiecień 2015 Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Dołączam się do pytania. Mi z kolei pod "6" nie działa particle view w Particle Flow. 3Dsmax 2009 x64, Win7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 26 Kwiecień 2015 Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Kris88 z automatu to masz obracane ustawione pod Alt+MMB a tak ogólnie to zerknijcie do Customize->Customize User Interface zakładki Keybord i Mause czy macie na pewno poprzypisywane skróty tak jak chcecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maksym Napisano 26 Kwiecień 2015 Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Wszystko mam przypisane dobrze, sprawdzałem. Ale problem juz rozwiązałem. Musi być zaznaczone "Keyboard Shortcut Override Toggle" (tuż obok Snaps toggle) :) Jesli nie jest, aktywne są tylko skróty głównego UI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris88 Napisano 6 Maj 2015 Autor Share Napisano 6 Maj 2015 Kris88 z automatu to masz obracane ustawione pod Alt+MMB a tak ogólnie to zerknijcie do Customize->Customize User Interface zakładki Keybord i Mause czy macie na pewno poprzypisywane skróty tak jak chcecie :) Dzięki za info aczkolwiek to chyba nie to być może chwilowa niedyspozycja myszki bo spadał ostatnio jakoś na podłogę :) Mocniej wcisnąłem scroola i działa. Sorki że dopiero teraz odpisuje ale byłem na urlopie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi