Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

no wlasnie!

moja kumpela jest cholernie utalentowana;) (ja obiektywnie to ocenilem) i szuka pracy w agencji reklamowej jako copywriter.

jezeli znacie jakikolwiek adres agencji reklamowej (adres, telefon, email, www, cokolwiek) dajcie znac. zalezy mi glownie na agencjach wroclawskich ale nie tylko.

a i jeszcz jedno wiem, ze co jakis czas odbywaja sie konkursy w branzy reklamowej (dla kreatywnych) jezeli cos o tym wiecie to skorobijcie mi. a moze ktos zna adres www na ktorym mozna sie czegos wiecej dowiedziec w tym temacie?

z gory dzenks za wszekie informacje!

pozdr

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 886
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor
a i jeszcz jedno wiem, ze co jakis czas odbywaja sie konkursy w branzy reklamowej (dla kreatywnych)

a czy ktos moze orientuje sie w tej sprawie?

Napisano

W tych konkursach AFAIK biora udzial zrealizowane kampanie i agencje, ktore je stworzyly.

Osobiscie znam chyba tylko Kreature i Effie, przy czym ta ostatnia jest nagroda za najbardziej skuteczna kampanie.

AFAIK IMHO AFAIR ;)

Napisano
  • Autor

no tak ale pamietam takie konkursy jednodniowe... zbieraja sie ludzie dostaja temat i do roboty.

kiedys w jakims programie na temat reklam wlasnie o takim czyms bylo.

pozdr

Napisano
  • Autor
ale to tak jak napisal dr sa imprezy zamkniete. ludzie sa z agencji.

SansSerif to o czym pisal nasz dr;) to jakies duze konkursy dla calych agencji a to o co mi chodzi to takie konkursy w rodzju bitwy i ja pamietam ze tam byli jacys studenci i inne takie, nie koniecznie zwiazani z reklama profesjonalnie...

no coz wertuje net moze cos znajde a moze cos ktos napisze tutaj

pozdr