Kulki Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 no wlasnie! moja kumpela jest cholernie utalentowana;) (ja obiektywnie to ocenilem) i szuka pracy w agencji reklamowej jako copywriter. jezeli znacie jakikolwiek adres agencji reklamowej (adres, telefon, email, www, cokolwiek) dajcie znac. zalezy mi glownie na agencjach wroclawskich ale nie tylko. a i jeszcz jedno wiem, ze co jakis czas odbywaja sie konkursy w branzy reklamowej (dla kreatywnych) jezeli cos o tym wiecie to skorobijcie mi. a moze ktos zna adres www na ktorym mozna sie czegos wiecej dowiedziec w tym temacie? z gory dzenks za wszekie informacje! pozdr
Kulki Napisano 3 Październik 2004 Autor Napisano 3 Październik 2004 a i jeszcz jedno wiem, ze co jakis czas odbywaja sie konkursy w branzy reklamowej (dla kreatywnych) a czy ktos moze orientuje sie w tej sprawie?
dr Ug Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 W tych konkursach AFAIK biora udzial zrealizowane kampanie i agencje, ktore je stworzyly. Osobiscie znam chyba tylko Kreature i Effie, przy czym ta ostatnia jest nagroda za najbardziej skuteczna kampanie. AFAIK IMHO AFAIR ;)
Kulki Napisano 3 Październik 2004 Autor Napisano 3 Październik 2004 no tak ale pamietam takie konkursy jednodniowe... zbieraja sie ludzie dostaja temat i do roboty. kiedys w jakims programie na temat reklam wlasnie o takim czyms bylo. pozdr
SansSerif Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 ale to tak jak napisal dr sa imprezy zamkniete. ludzie sa z agencji.
Kulki Napisano 3 Październik 2004 Autor Napisano 3 Październik 2004 ale to tak jak napisal dr sa imprezy zamkniete. ludzie sa z agencji. SansSerif to o czym pisal nasz dr;) to jakies duze konkursy dla calych agencji a to o co mi chodzi to takie konkursy w rodzju bitwy i ja pamietam ze tam byli jacys studenci i inne takie, nie koniecznie zwiazani z reklama profesjonalnie... no coz wertuje net moze cos znajde a moze cos ktos napisze tutaj pozdr
Rekomendowane odpowiedzi