Duda Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 Stadion - Baltic Nou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 Strasznie dziwne ujęcia. Poza tym takie sobie. Może napisz coś więcej o tej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbuffer Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 Dziwne ujęcia - straszne zniekształcenie perspektywiczne :/ Modele raczej dosyć proste, tekstury bardzo kiepskie... Z oświetleniem coś jest nie tak....niby cztery źródła światła a cienie tak jakoś dziwnie rzucane.... Ogólnie ta praca wygląda jak kiepska grafika z gry, renderowana w czasie rzeczywistym :| No ale nie poddawaj się, trenuj! Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 Wyglada jak screeny z polskich gier, tpu Poldek Driver, mało realistyczne, czesto malo starannie dobrane materialy i zle oswietlone. Btw. Zmien temat na zgodny z regulaminem. tzn. dodaj z przodu: Scena 3D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 czym renderowales? to mi wyglada na scanline:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 huhu, co za kreatywnosc ;)... zacheciles mnie tytulem watku. szkoda, ze tylko nim ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 4 Październik 2004 Share Napisano 4 Październik 2004 i jeszcze te okropne efekty flary... mogłeś nieco sie pobawić ustawieniami, bo te co widać, to chyba domyślne ustawienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 4 Październik 2004 Share Napisano 4 Październik 2004 pracka taka sobie... tekstury, tekstury i jeszcze raz tekstury... przypominają mi się czasy 3Ds 2.0 i wizualizacje z ArchiCad'a... ogólnie: trenuj bo jeszcze dużo pracy przed tobą... BTW: w czym modelowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duda Napisano 4 Październik 2004 Autor Share Napisano 4 Październik 2004 hmmm... Nie będę się wypowiadał o tej pracy :) Została nieźle pojechana. Robiłem ją w 3dsmax 4. Dość dawno. Może teraz mnie stać na więcej. Spróbuję zrobić nowy stadion... heh. Nie ma co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 wow... swiatlo i realizm leza kompletnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duda Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2004 Czy ktoś jest za tym żebym zrobił nowy stadion? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 Jeśli będzie jakościowo podobny do tego... Wolę żebyś nic już nie robił. Raczej popraw ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 najwazniejsze zebys poprawil textury i swiatlo jak poprawisz to pokaz a my zobczymy co sie z czym je:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi