tr000tyl Napisano 5 Maj 2015 Napisano 5 Maj 2015 Witam oto moja najnowsza wizka. Jest ok czy do bani?
gnacik Napisano 5 Maj 2015 Napisano 5 Maj 2015 Ciężko mi ocenić, czy po lewej stronie to ta część budynku przewróci się zaraz na drzewo czy odwrotnie. Skoryguj to trochę trochę w ustawieniach kamery "vertical tilt". Co do reszty to ja się nie mam czego przyczepić :-)
tr000tyl Napisano 6 Maj 2015 Autor Napisano 6 Maj 2015 Tak. Tylko mam wrażenie że jak jest ujęcie z góry i używam 'vertical tilt' to całą scenę mi jakoś dziwnie rozciąga i zniekształca :(
lukson7 Napisano 15 Maj 2015 Napisano 15 Maj 2015 Wg mnie prezentuje sie bardzo ladnie, fajnie jakbyś umieścił więcej ujęć, wówczas można by coś wiecej powiedziec.
tr000tyl Napisano 29 Maj 2015 Autor Napisano 29 Maj 2015 (edytowane) Tutaj nowa wizka. Wiem Wiem - budynki z tła są inaczej oświetlone - klient podesłał mi takie zdjęcie. Edytowane 1 Czerwiec 2015 przez tr000tyl
skalpel3d Napisano 30 Maj 2015 Napisano 30 Maj 2015 coś zrobiłeś nie tak z obiektywem zobacz co się stało z perspektywa, szczególnie samochody strasznie uległy deformacji sprawdź zbiegi w kamerze i zobacz czy nie przesadziłeś z ogniskową
Rekomendowane odpowiedzi