Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Drugie podejście;) Poprzedni wątek usunął jakiś miły moderator;)) Scena, którą widzicie pewnie nie zachwyca, ale potrzebuję dostarczyć pełnowymiarową (180MB) jej wersję i nie mam niestety czasu na pocztę tradycyjną dlatego mam nadzieję, że ktoś ma dostęp do serwera lub ma na taki namiary, gdzie nieodpłatnie mógłbym zamieścić plik na 1 dzień, żeby odbiorca mógł go ściągnąć...;) Dzięki za wszelką pomoc i nie pastwcie się zbytnio nad tą sceną;))

Pozdr!

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

watek zostal usuniety bo nie dales obrazka tylko pytanie o serwer.

render masz sredniej jakosci wiec mozesz spokojnie kompresowac do jpg i zajmie ci to kilkanscie mb.

Napisano
  • Autor

Render jest dobrej jakości tylko tutaj tak wygląda;) Pełnowymiarowy to:11811x5314 px przy 100dpi i w TIF'ie, ponieważ Max nie pozwolił zapisać tego w innym formacie dlatego tyle miejsca potrzebuję, a że wątek został usunięty ze względu na brak obrazka to się domyślałem dlatego teraz wrzuciłem;)

Pozdr!

Napisano

wątpię, by wyglądał rewelacyjnie w oryginale, ale jak ci się nudzi i renderujesz już rzeczy przy rozdziałce 11811x5314 to niczym będzie dla ciebie wyrenderowanie kilku rzeczy dla mnie :D

Napisano
  • Autor

Rendering o dziwo nie trwał, aż tak długo bo jakieś 2,5h... Do oświetlenia użyłem samych spotów ułożonych dookoła tworząc coś na kształt kopuły;) Przy użyciu Skylight'a i light tracer'a trwało by to ok 20h (próbowałem;) ) Btw! Dzięki dla osób, które mi pomogły i dały namiary na tutoriale związane z oświetleniem!;)

PS. ...a że rewelacyjnie to nie wygląda to mnie też się tak wydaje, ale niestety póki co musi zostać tak jak jest...;/

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.