Aduch Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 Opinions please tylko się nie bójcie!!! Troszkę zmieniłem zdjęcie mojej dziewczyny za jej zgodą (trochę zmniejszyłem jej szramę na twarzy ;-p) p.s. zdjęcie robiłem sam - nie jest z internetu bynajmniej.
Piotr Dobosz Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 swietne:) a co na to dziewczyna?:)
kolegaalek Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 to nie powinno trafić do fotomontaży?
Aduch Napisano 4 Październik 2004 Autor Napisano 4 Październik 2004 Nie ma mowy, tak naprawdę ona tak nie wygląda. Ale oczy ma naturalnie dzikie (choć z zielonymi tęczówkami). Co tak mało opini?
javor Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 jak dla mnie oczy i kolorki wyszły bardzo dobrze ale ta szrama.......... jak byś nie napisał że to właśnie szrama to od razu na pewno bym się nie domyślił :| po pierwsze to chyba jest za długa, po drugie nie bardzo oddaje kształt twarzy, i po trzecie nie podobają mi się te rozjaśnione kolorki na jej krawędziach. jak byś to troche poprawił to by mogło świetnie wyjść :)
Rekomendowane odpowiedzi