Trisquote Napisano 11 Maj 2015 Share Napisano 11 Maj 2015 Witam Kolejna fura ode mnie :D Tym razem uważany przez wielu za mało urodziwy Bentley Continental w wersji GT Speed rocznika 2015. Trochę posiedziałem nad lakierem biorąc pod uwagę wasze uwagi odnośnie mojej ostatniej pracy. Nie wiem tylko czy trochę nie za małe te flaki zrobiłem? Soft: 3ds max + Vray + Photoshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 11 Maj 2015 Share Napisano 11 Maj 2015 Bardzo ładny model. Render atua troche mało kontrastuje z tłem i brakuje troche uczucia głebi szczegolnie te ostre pagorki wygladaja jak wklejone na szybko. Ode mnie plus bo ogolnie kawal dobrej roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trisquote Napisano 12 Maj 2015 Autor Share Napisano 12 Maj 2015 Zapamiętam na przyszłość , aby tło było mniej ostre.I fakt mogłem w sumie wybrać inny kolor na lakier, Dzięki za opinie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi