Napisano 11 Maj 20159 l Witam, uznałem, że czas najwyższy spiąć 4 litery, założyć teczkę i działać :) Na 1 ogień idzie przeróbka mojej starej pracy, w chwili obecnej walczę z tym w majce :) Wygląd mordki z zbrusha: Edytowane 10 Sierpień 20177 l przez No]2
Napisano 30 Sierpień 20159 l ten kombinezon nawet bardzo fajny ale jest troche nie logiczny i strasznie ruchy będzie ograniczał :D szczególnie ramiona
Napisano 3 Wrzesień 20159 l Autor ten kombinezon nawet bardzo fajny ale jest troche nie logiczny i strasznie ruchy będzie ograniczał :D szczególnie ramiona Pierwsze podejście do hardsurface tego typu. Może być dużo lepiej :) ale dzięki za uwagi
Napisano 10 Sierpień 20177 l Autor Dawno mnie nie było, ale skoro już spamuje portale to i tutaj się podzielę :) Od pewnego czasu projektuję rzeczy pod druk 3d i w związku z tym zarzucę ostatni projekt. Generalnie to popiersie przeznaczone do druku (formlab 2), koło 15 cm. Więcej zdjęć wrzucę już po malowaniu/obróbce etc (w chwili obecnej mam co najwyżej 2 testy fizycznie :p). Więcej zdjęć na artstation : https://www.artstation.com/artist/dkowal . Indżoj Pozdro, Dawid