No]2 Napisano 11 Maj 2015 Napisano 11 Maj 2015 (edytowane) Witam, uznałem, że czas najwyższy spiąć 4 litery, założyć teczkę i działać :) Na 1 ogień idzie przeróbka mojej starej pracy, w chwili obecnej walczę z tym w majce :) Wygląd mordki z zbrusha: Edytowane 10 Sierpień 2017 przez No]2
No]2 Napisano 12 Maj 2015 Autor Napisano 12 Maj 2015 Walczę dalej :) Dużo do poprawy, ale powoli jakoś to zaczyna wyglądać
No]2 Napisano 30 Sierpień 2015 Autor Napisano 30 Sierpień 2015 Okej. Troszkę mnie tutaj nie bylo :D Czas na mały update Enjoy :)
Maciek Jutrzenka Napisano 30 Sierpień 2015 Napisano 30 Sierpień 2015 ten kombinezon nawet bardzo fajny ale jest troche nie logiczny i strasznie ruchy będzie ograniczał :D szczególnie ramiona
No]2 Napisano 3 Wrzesień 2015 Autor Napisano 3 Wrzesień 2015 ten kombinezon nawet bardzo fajny ale jest troche nie logiczny i strasznie ruchy będzie ograniczał :D szczególnie ramiona Pierwsze podejście do hardsurface tego typu. Może być dużo lepiej :) ale dzięki za uwagi
No]2 Napisano 10 Sierpień 2017 Autor Napisano 10 Sierpień 2017 Dawno mnie nie było, ale skoro już spamuje portale to i tutaj się podzielę :) Od pewnego czasu projektuję rzeczy pod druk 3d i w związku z tym zarzucę ostatni projekt. Generalnie to popiersie przeznaczone do druku (formlab 2), koło 15 cm. Więcej zdjęć wrzucę już po malowaniu/obróbce etc (w chwili obecnej mam co najwyżej 2 testy fizycznie :p). Więcej zdjęć na artstation : https://www.artstation.com/artist/dkowal . Indżoj Pozdro, Dawid
Rekomendowane odpowiedzi