Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, bardzo proszę o pomoc, wywaliło mi 3ds maxa kiedy scena już praktycznie była gotowa. Próbuję otwierać plik recovery i autobacki ale żaden nie działa w pełni - nie odczytuje zieleni robionej przez itoo forest pack. chcąc edytować zieleń program widzi ją nie jako forest tylko jako mesh. Czy jest chociaż iskierka nadziei żeby odratować pracę? w ogóle coś ostatnio często mi wywala errory jednak nigdy nie wywaliło czegoś ze sceny tak jak teraz foresta. Pracuję w 3ds max design 2013 + vray 3,0.

PS. Plik *.bak również nie działa. Jak wybieram z programu open file to na podglądzie zaznaczając któryś z autobacków widać foresta. Po włączeniu pliku niestety już nie.

Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam.

Edytowane przez buki91

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 972
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Uehhh... Nie pracowałem nigdy w forescie i postanowiłem wypróbować, nie wiedziałem jakie to pożyteczne narzędzie:) a tu taka heca;) Więc będzie trzeba zainwestować 200ojro. Orientuje się ktoś czy podana cena u nich na stronie to licencja dożywotnia? czy jakaś czasówka? Podana subskrypcja rozumiem, że dotyczy późniejszych aktualizacji.