Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wrzucam mój pierwszy amatorski Demo reel składający się wyłącznie z projektów wykonywanych dla siebie lub zaliczenie na uczelni. Mam nadzieję, że wygląda przyzwoicie.

Edytowane przez Hokmah

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ktoś tu lubi siedzieć i czekać. Wyglada bardzo fajnie - dobrze przemyślany reel.

Napisano

No fajnie, tylko powinieneś więcej pokazywać samodzielnego myślenia. Zamiast tego Abstract forest entity z DT dałbym coś co zrobiłeś i wymyśliłeś sam. W tej chwili sam się dyskwalifikujesz bo dajesz pracę z tutka na dzień dobry. Pierwszy splasz też jakoś nie zachęca do dalszego oglądania(detal powinien być większy, tak z 10 razy większy) a dalej jest znacznie lepiej. Przemontowałbym to i na początek wrzucił najlepsze rzeczy, samodzielnie wykonane, nie na podstawie tutka.

Potencjał jest spory ale słabo z prezentacją ;)

Napisano
  • Autor
ktoś tu lubi siedzieć i czekać. Wyglada bardzo fajnie - dobrze przemyślany reel.

Dzięki! :)

No fajnie, tylko powinieneś więcej pokazywać samodzielnego myślenia. Zamiast tego Abstract forest entity z DT dałbym coś co zrobiłeś i wymyśliłeś sam. W tej chwili sam się dyskwalifikujesz bo dajesz pracę z tutka na dzień dobry. Pierwszy splasz też jakoś nie zachęca do dalszego oglądania(detal powinien być większy, tak z 10 razy większy) a dalej jest znacznie lepiej. Przemontowałbym to i na początek wrzucił najlepsze rzeczy, samodzielnie wykonane, nie na podstawie tutka.

Potencjał jest spory ale słabo z prezentacją ;)

Wielkie dzięki za cenne uwagi. Z pewnością usiądę do tego w wolnym czasie i dokonam "uaktualnienia" :)

Liczę, że kolejny reel na nowy rok będzie zdecydowanie lepszy i zapewni mi możliwość pracy w wymarzonym miejscu na tę chwilę.

Edytowane przez Hokmah