Napisano 13 Maj 20159 l Wrzucam mój pierwszy amatorski Demo reel składający się wyłącznie z projektów wykonywanych dla siebie lub zaliczenie na uczelni. Mam nadzieję, że wygląda przyzwoicie. Edytowane 13 Maj 20159 l przez Hokmah
Napisano 13 Maj 20159 l ktoś tu lubi siedzieć i czekać. Wyglada bardzo fajnie - dobrze przemyślany reel.
Napisano 13 Maj 20159 l No fajnie, tylko powinieneś więcej pokazywać samodzielnego myślenia. Zamiast tego Abstract forest entity z DT dałbym coś co zrobiłeś i wymyśliłeś sam. W tej chwili sam się dyskwalifikujesz bo dajesz pracę z tutka na dzień dobry. Pierwszy splasz też jakoś nie zachęca do dalszego oglądania(detal powinien być większy, tak z 10 razy większy) a dalej jest znacznie lepiej. Przemontowałbym to i na początek wrzucił najlepsze rzeczy, samodzielnie wykonane, nie na podstawie tutka. Potencjał jest spory ale słabo z prezentacją ;)
Napisano 13 Maj 20159 l Autor ktoś tu lubi siedzieć i czekać. Wyglada bardzo fajnie - dobrze przemyślany reel. Dzięki! :) No fajnie, tylko powinieneś więcej pokazywać samodzielnego myślenia. Zamiast tego Abstract forest entity z DT dałbym coś co zrobiłeś i wymyśliłeś sam. W tej chwili sam się dyskwalifikujesz bo dajesz pracę z tutka na dzień dobry. Pierwszy splasz też jakoś nie zachęca do dalszego oglądania(detal powinien być większy, tak z 10 razy większy) a dalej jest znacznie lepiej. Przemontowałbym to i na początek wrzucił najlepsze rzeczy, samodzielnie wykonane, nie na podstawie tutka. Potencjał jest spory ale słabo z prezentacją ;) Wielkie dzięki za cenne uwagi. Z pewnością usiądę do tego w wolnym czasie i dokonam "uaktualnienia" :) Liczę, że kolejny reel na nowy rok będzie zdecydowanie lepszy i zapewni mi możliwość pracy w wymarzonym miejscu na tę chwilę. Edytowane 13 Maj 20159 l przez Hokmah