pbcg Napisano 2 Sierpień 2015 Share Napisano 2 Sierpień 2015 Witam Chciałbym zaprezentować dziś na forum 2 prace: Krecika (zrobiona jakiś czas temu) i Zebra ukończona dzisiaj. Jeśli ktoś ma uwagi czy pytania -mile widziane. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 3 Sierpień 2015 Share Napisano 3 Sierpień 2015 Sam zamysł super, ale nie mogę odróżnić czy chciałeś iść bardziej w realizm czy bardziej w "plastelinę". Jest to takie na pograniczu w odbiorze - przynajmniej u mnie. Mógłbyś jeszcze to jakoś podkręcić. Takiego krecika to ja mam chyba w ogrodzie....... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pbcg Napisano 3 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2015 Cześć WIKTOR W realizm raczej nie. Podkręcić Krecika czy Zebrę? Jeśli Zebrę to też myślałem żeby była bardziej Crazy, miałem dołożyć jej wałek malarski na drugie kopyto i bardziej zmalować, ogon w farbie, itp. ale ostatecznie zrobiłem spokojniejszą wersję;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 3 Sierpień 2015 Share Napisano 3 Sierpień 2015 Zebra mi się podoba - zakręcona, fajne kolorki, spoko napis. Ale krecik mi średnio leży, trochę jakbym jakiś kadr z gry oglądał - z dodaną kiczowatą ramką i napisem z powerpointa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pbcg Napisano 4 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2015 Nathanielxd dziękuje za twoją opinię. No tak, ramkę może i nie potrzebnie, z napis sam kombinowałem bez powepointa;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 4 Sierpień 2015 Share Napisano 4 Sierpień 2015 Fajnie, ze chciales opowiedziec jakas historie, a nie tylko stworzyc model. To co mi sie strasznie nie podoba to to, ze opowiadasz ja dwa razy, a raczej tlumaczysz. Oba obrazki dzialaja bez napisow i dobrze przekazuja to co chcesz przekazac. Do tego liternictwo jest osobna, trudna dziedzina sztuki, nie psuj swojej pracy;) Pomarudzilem, ale na koniec chce ponownie podkreslic, ze czesc 3d jest bardzo fajna, z pomyslem i charakterem:) edit: krecikowi przydaloby sie cos dla rozpoznania skali, bo nie wiem osobiscie, czy jest zwrostu dziecka, czy prawdziwego kracika;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pbcg Napisano 5 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2015 Reanimator dzięki za super uwagi;) na pewno się przydadzą w kolejnych pracach. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 5 Sierpień 2015 Share Napisano 5 Sierpień 2015 U zebry spiralka oczu jest w kolorze pasków i się gubi, a Krecik właśnie nie ma odniesienia w skali. Ogólnie bardzo pozytywny odbiór :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi