Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Chciałbym zaprezentować dziś na forum 2 prace: Krecika (zrobiona jakiś czas temu) i Zebra ukończona dzisiaj.

Jeśli ktoś ma uwagi czy pytania -mile widziane.

Pozdrawiam

z5adtgkvqynz.jpg

i9r7z9baod35.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Sam zamysł super, ale nie mogę odróżnić czy chciałeś iść bardziej w realizm czy bardziej w "plastelinę". Jest to takie na pograniczu w odbiorze - przynajmniej u mnie. Mógłbyś jeszcze to jakoś podkręcić. Takiego krecika to ja mam chyba w ogrodzie....... ;)

Napisano

Cześć WIKTOR

W realizm raczej nie. Podkręcić Krecika czy Zebrę? Jeśli Zebrę to też myślałem żeby była bardziej Crazy, miałem dołożyć jej wałek malarski na drugie kopyto i bardziej zmalować, ogon w farbie, itp. ale ostatecznie zrobiłem spokojniejszą wersję;)

Napisano

Zebra mi się podoba - zakręcona, fajne kolorki, spoko napis.

Ale krecik mi średnio leży, trochę jakbym jakiś kadr z gry oglądał - z dodaną kiczowatą ramką i napisem z powerpointa :P

Napisano

Nathanielxd dziękuje za twoją opinię. No tak, ramkę może i nie potrzebnie, z napis sam kombinowałem bez powepointa;)

Pozdrawiam

Napisano

Fajnie, ze chciales opowiedziec jakas historie, a nie tylko stworzyc model.

To co mi sie strasznie nie podoba to to, ze opowiadasz ja dwa razy, a raczej tlumaczysz. Oba obrazki dzialaja bez napisow i dobrze przekazuja to co chcesz przekazac.

Do tego liternictwo jest osobna, trudna dziedzina sztuki, nie psuj swojej pracy;)

Pomarudzilem, ale na koniec chce ponownie podkreslic, ze czesc 3d jest bardzo fajna, z pomyslem i charakterem:)

edit: krecikowi przydaloby sie cos dla rozpoznania skali, bo nie wiem osobiscie, czy jest zwrostu dziecka, czy prawdziwego kracika;)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności