Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Mam pewien problem. Gdy instaluje i odpalam 3d maxa 5, program bardzo powoli ładuje pluginy (nie mam żadnych dodatkowych). Trwa to bardzo długo i gdy juz jestem w maxie proacuje on bardzo powoli. Gdy go wyłączam, program "winlogon" w menadżerze urządzeń (win XP) zapycha procesor od 70-90%. Nie wiem czemu się tak dzieje. Jeśli ktoś wie jak mi pomóc to bardzo prosze o odpaowiedź. Dodam ze posiadam Athlona XP 2200+ 384 mb ram GF4 Ti4200 128 MB i ok 5 gb wolnego dysku.

Z góry dziękuje.

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a swamp file (plik stronnicowania) na ile masz nastawiony ? ustaw na 2 Gb tak zaleca sa discreet ... zdefragmentuj dysk ... wirusy i inne zwierzeta trzeba wykapac ...

Napisano

moj kompjuter (prawym ciskiem) > własciwłośći > b. zaawansowane > wydayność > ustawienia > zaawansowane > pamiec wirtualna > ustaw ...

2 gb to minimum dla maxa + alternatywny render taki jak Brazil czy v-ray

ustaw go na partycji nie systemowej ... a najlepiej jesli masz 2 HDD to ustaw go na dysku gdzie nie masz systemu

Napisano

Gadacie jak typowy "ynformatyk" - system przeistaluj, dysk sformatuj. Duże obciążenie kompa może być oznaką obecności malware - przeskanuj go antywirem jakimś.

Napisano

a u mnie tak bylo jak cdilla sie gryzla z nortonem antivirem, pomogl upgrade cdilli

Napisano

Ja mam dokładnie ten sam problem chociaż na 100% wiem że nie mam żadnego virusa itd. , świeży system.

tadzik jak zupgradować cdillię ??

mam maxa 5 , win xp