Juzwa Napisano 21 Sierpień 2015 Napisano 21 Sierpień 2015 Hej, Niech ktoś to potwierdzi, bo u Microsoft oczywiście nic nie znajdziesz na ten temat. Czy win10 w ogóle wspiera 2xXeon procki? Bo po szybkiej instalacji widze ze skubany widzi tylko jednego
KrzyM Napisano 21 Sierpień 2015 Napisano 21 Sierpień 2015 Hej, Powinno działać przy czystej instalacji, upgrade z 7 / 8 do 10 ma z tym jakiś problem chyba. Mówię o Windows 10 Pro, nie wiem jak bez Pro
Juzwa Napisano 21 Sierpień 2015 Autor Napisano 21 Sierpień 2015 Ja niestety zgubiłem plytke win7 a klucz na kompie mam już tak wydrapany ze polowy nie widać. Wiec zamiast upgrade'u postawiłem odnowa caly system, tylko ze 10. Na razie nie aktywowałem, bo musiałbym zakupić nowa wersje i się jeszcze zastanawiam. Może brak aktywacji blokuje dugiego procka?
KrzyM Napisano 21 Sierpień 2015 Napisano 21 Sierpień 2015 Nie wydaje się żeby tak to rozwiązali, choć ja na laptopie zainstalowałem wczoraj 10 i bez aktywacji nie działały mi funkcje systemu jak np. panel sterowania, ustawienia ekranu itp ;) ale podobno to jakiś BUG.
rly Napisano 21 Sierpień 2015 Napisano 21 Sierpień 2015 http://www.howtogeek.com/206329/how-to-find-your-lost-windows-or-office-product-keys/ W rejestrze można sprawdzić swój klucz.Wątpie ,że windows blokuje procek.
Juzwa Napisano 21 Sierpień 2015 Autor Napisano 21 Sierpień 2015 dzieki za tego linka, ale chyba juz za pozno. Trzeba bylo to zrobic przed formatem. Bo nie robilem update'a tylko stawialem od nowa. I tak mialem postawic nowy system, bo taki juz syf sie nagromadzil ze palca nie dalo wetknac... Jak teraz probuje z tym skryptem to widze ze czyta mi kompletnie inny klucz. Pewnie ten od instalki win10
Rekomendowane odpowiedzi