Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej,

Niech ktoś to potwierdzi, bo u Microsoft oczywiście nic nie znajdziesz na ten temat.

Czy win10 w ogóle wspiera 2xXeon procki?

Bo po szybkiej instalacji widze ze skubany widzi tylko jednego

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hej,

Powinno działać przy czystej instalacji, upgrade z 7 / 8 do 10 ma z tym jakiś problem chyba.

Mówię o Windows 10 Pro, nie wiem jak bez Pro

Napisano
  • Autor

Ja niestety zgubiłem plytke win7 a klucz na kompie mam już tak wydrapany ze polowy nie widać. Wiec zamiast upgrade'u postawiłem odnowa caly system, tylko ze 10.

Na razie nie aktywowałem, bo musiałbym zakupić nowa wersje i się jeszcze zastanawiam. Może brak aktywacji blokuje dugiego procka?

Napisano

Nie wydaje się żeby tak to rozwiązali, choć ja na laptopie zainstalowałem wczoraj 10 i bez aktywacji nie działały mi funkcje systemu jak np. panel sterowania, ustawienia ekranu itp ;) ale podobno to jakiś BUG.

Napisano
  • Autor

dzieki za tego linka, ale chyba juz za pozno. Trzeba bylo to zrobic przed formatem. Bo nie robilem update'a tylko stawialem od nowa. I tak mialem postawic nowy system, bo taki juz syf sie nagromadzil ze palca nie dalo wetknac... Jak teraz probuje z tym skryptem to widze ze czyta mi kompletnie inny klucz. Pewnie ten od instalki win10