amok3d Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 (edytowane) Przesyłam pracę zrobioną na wakacjach :) Edytowane 16 Wrzesień 2015 przez amok3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Czad. Musze ukrasc do swojego projektu stylistyke tych drzew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Wrzesień 2015 Share Napisano 16 Wrzesień 2015 Napiszesz w czym i jak robiłeś drzewa? Wyglądają świetnie. Tylko tylni plan trochę jak ciemna ściana, nie widać że las się tam ciągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waza Napisano 17 Wrzesień 2015 Share Napisano 17 Wrzesień 2015 Zgadzam się z olaf'em i Ania'ą. Świetna robota. Razi mnie tylko styk z ziemią/podłożem - brak rozrastających się korzeni. Podobnie (sic!) wyglądają drzewa (i to nie wszystkie) wyrastające z wody, ale nie to (chyba) było Twoim zamiarem pokazać. Ja podobne drzewa zacząłem robić kilka lat temu w ZB/max, ale zabrakło mi czasu i cierpliwości. Próbowałem też oprzeć się na jakimś istniejącym/ych drzewkach a Ty wymyśliłeś (chyba) nową roślinność. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amok3d Napisano 20 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2015 waza - nic nie wymyślałem to drzewo istnieje rozło ponad 1000 lat , waży 40 ton jest gigantycznym pomnikiem przyrody na teneryfie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zio_mal Napisano 21 Wrzesień 2015 Share Napisano 21 Wrzesień 2015 bo natura to ma czasem większą fantazję niż człowiek:) posiada ten swój smoczy klimat, gratuluję:) u ciebie wygląda lepiej niż na teneryfie, takie samotne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi