Napisano 16 Wrzesień 20159 l Przesyłam pracę zrobioną na wakacjach :) Edytowane 16 Wrzesień 20159 l przez amok3d
Napisano 16 Wrzesień 20159 l Napiszesz w czym i jak robiłeś drzewa? Wyglądają świetnie. Tylko tylni plan trochę jak ciemna ściana, nie widać że las się tam ciągnie.
Napisano 17 Wrzesień 20159 l Zgadzam się z olaf'em i Ania'ą. Świetna robota. Razi mnie tylko styk z ziemią/podłożem - brak rozrastających się korzeni. Podobnie (sic!) wyglądają drzewa (i to nie wszystkie) wyrastające z wody, ale nie to (chyba) było Twoim zamiarem pokazać. Ja podobne drzewa zacząłem robić kilka lat temu w ZB/max, ale zabrakło mi czasu i cierpliwości. Próbowałem też oprzeć się na jakimś istniejącym/ych drzewkach a Ty wymyśliłeś (chyba) nową roślinność. Pozdrawiam
Napisano 20 Wrzesień 20159 l Autor waza - nic nie wymyślałem to drzewo istnieje rozło ponad 1000 lat , waży 40 ton jest gigantycznym pomnikiem przyrody na teneryfie :)
Napisano 21 Wrzesień 20159 l bo natura to ma czasem większą fantazję niż człowiek:) posiada ten swój smoczy klimat, gratuluję:) u ciebie wygląda lepiej niż na teneryfie, takie samotne.