Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Nie !!! Nie !!! Gumisie Nigdy Nie Dezerteruja Z Pola Walki, Nie Zmienie Nicku !!!

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie ma za bardzo co oglądac, ten stół to przecież zwykły box, ksiązka tez niczym sie nie wyrużnia specjalnym, fatalne textury. I nudno jakoś, przy autobusie to sie usmiałem, a tu nic ;( No i jeszcze złe, nieciekawe ujecie; co robi ten cień pod ksiązka, czy mi sie wydaje, czy ona lewituje

Napisano

a już myślałem, że zszedłeś :P

to jest w końcu wip, więc czekam na postępy ;]

mam nadzieję tylko, że nie skończy się to jak autobus :/

Napisano

hehe welcome back ;)

mysle ze textura stucco nie zabardzio nadaje sie na ksiazke ;) (to textura na elewacje)

i jakos temat powinien bardziej byc jak ksiązka ;) niz stół ;)

Napisano

Duzy postep w stosunku do... no wiecie czego ;) Pracuj pracuj... a przy okazji ucz się a będzie coraz lepiej.

Napisano

Ehhh ... Wszystko to co powiedzieli poprzednicy i cos od siebie: wez sie w garsc ;).

Napisano

No ale popatrzcie na to z drugiej strony. Gumiś zrobił tak wspaniale wyważoną książkę, ze stoi na krawędzi okładki! Toćto przeciesz dżinius ;). Aha, a dlaczego okładka jest z liści? To jakaś ekologiczna?

Napisano

Zastanawiam się z kąd czerpiesz te wspaniałe pomysły.... wow ;)

Napisano

a ja nie wiem na przyklad ja by tu takie kartki fajoskie zrobic...... jakos buetrzezwo sie czuje...

Napisano
  • Autor

Ekologiczna okładka... moze nie to mialem na mysli... mialem dac teksture z Marsem zamist lisci :)

Napisano

Popracuj nad oświetleniem, stwórz kilka box`ów w nowej scenie i postaraj się tak ustawić światła, by efekt końcowy przypominał rzeczywistość :)

Oglądaj to co Cię otacza i porównuj ze swoimi pracami, zobacz czego w nich brakuje, co należy jeszcze poprawić.

Czy tak wygląda okładka standardowej książki..... nie (chyba, że z Helionu ;) ), zmień ją.

Czy szklane stoły mają przylepiane nogi.... nie, zmień to, wymyśl własny sposób na mocowanie nóg do szklanego blatu, jeżeli nie widziałeś podobnego.

Czy widziałeś taką podłogę w postaci "jednego wielkiego wafla drewnianego"..... nie (chyba, że ..... Grzegorz Rasiak....)?pobaw się w układanie paneli podłogowych.

itd.

Widać, że interesuje Cię grafika komputerowa i nie masz ochoty z niej rezygnować, mimo różnych opini przewijających się przez To forum. To dobrze.