Napisano 12 Październik 200420 l Nie !!! Nie !!! Gumisie Nigdy Nie Dezerteruja Z Pola Walki, Nie Zmienie Nicku !!!
Napisano 12 Październik 200420 l Nie ma za bardzo co oglądac, ten stół to przecież zwykły box, ksiązka tez niczym sie nie wyrużnia specjalnym, fatalne textury. I nudno jakoś, przy autobusie to sie usmiałem, a tu nic ;( No i jeszcze złe, nieciekawe ujecie; co robi ten cień pod ksiązka, czy mi sie wydaje, czy ona lewituje
Napisano 12 Październik 200420 l a już myślałem, że zszedłeś :P to jest w końcu wip, więc czekam na postępy ;] mam nadzieję tylko, że nie skończy się to jak autobus :/
Napisano 12 Październik 200420 l hehe welcome back ;) mysle ze textura stucco nie zabardzio nadaje sie na ksiazke ;) (to textura na elewacje) i jakos temat powinien bardziej byc jak ksiązka ;) niz stół ;)
Napisano 12 Październik 200420 l Duzy postep w stosunku do... no wiecie czego ;) Pracuj pracuj... a przy okazji ucz się a będzie coraz lepiej.
Napisano 12 Październik 200420 l Ehhh ... Wszystko to co powiedzieli poprzednicy i cos od siebie: wez sie w garsc ;).
Napisano 13 Październik 200420 l No ale popatrzcie na to z drugiej strony. Gumiś zrobił tak wspaniale wyważoną książkę, ze stoi na krawędzi okładki! Toćto przeciesz dżinius ;). Aha, a dlaczego okładka jest z liści? To jakaś ekologiczna?
Napisano 13 Październik 200420 l a ja nie wiem na przyklad ja by tu takie kartki fajoskie zrobic...... jakos buetrzezwo sie czuje...
Napisano 13 Październik 200420 l Autor Ekologiczna okładka... moze nie to mialem na mysli... mialem dac teksture z Marsem zamist lisci :)
Napisano 13 Październik 200420 l Popracuj nad oświetleniem, stwórz kilka box`ów w nowej scenie i postaraj się tak ustawić światła, by efekt końcowy przypominał rzeczywistość :) Oglądaj to co Cię otacza i porównuj ze swoimi pracami, zobacz czego w nich brakuje, co należy jeszcze poprawić. Czy tak wygląda okładka standardowej książki..... nie (chyba, że z Helionu ;) ), zmień ją. Czy szklane stoły mają przylepiane nogi.... nie, zmień to, wymyśl własny sposób na mocowanie nóg do szklanego blatu, jeżeli nie widziałeś podobnego. Czy widziałeś taką podłogę w postaci "jednego wielkiego wafla drewnianego"..... nie (chyba, że ..... Grzegorz Rasiak....)?pobaw się w układanie paneli podłogowych. itd. Widać, że interesuje Cię grafika komputerowa i nie masz ochoty z niej rezygnować, mimo różnych opini przewijających się przez To forum. To dobrze.