piskorz Napisano 24 Wrzesień 2015 Share Napisano 24 Wrzesień 2015 (edytowane) Ostatnio mam sporo pracy przy 2D projektach i w efekcie już od 2 lat chyba nie tknąłem niczego 3D : / Zakładam wątek żeby od czasu do czasu zrobić jakieś 3D animacyjne ćwiczenie żebym nie zapomniał jak używa się Maya. Dla odświeżenia po latach zanimowałem model robocika z Digital Tutors Edytowane 30 Grudzień 2015 przez piskorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 24 Wrzesień 2015 Share Napisano 24 Wrzesień 2015 Fajne. Czuć robala. Z mojego odczucia to na początku mógłby się wspinać troszkę szybciej i moment gdy się macha klapami opóźniłbym nieco w stosunku do momentu zatrzymania. Ale to takie detale. Dawaj więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaspar Napisano 25 Wrzesień 2015 Share Napisano 25 Wrzesień 2015 Hej. Całkiem spoko robo-robal ;) Brakło trochę wrażenia życia czyli zróżnicowania szybkości poruszania się oraz spacingu w ruchach przez co wyglądał bardziej na robota niż żywe stworzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piskorz Napisano 30 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2015 Dzięki! Tym razem chodzenie i bieganie wilko-człowieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi