Napisano 13 Październik 200420 l Witam :) Od pewnego czasu w wolnych chwilach usiłuje modelować człowieka ... robie połówkę, a druga połówka była kopią zrobioną za pomocą Mirror (instance) ... było ślicznie, zmieniam tu - zmianiam tam ... ale teraz mam problem którego nie pojmuje ... wczoraj zakończyłem pracę i dziś kontynuje, a tu? Kopia instance renderuje się bez MeshSmooth, mimo że ma przypisany ten modyfikator i w podglądzie jest wygładzona, ale nie w renderu, w przeciwieństwie do oryginału który renderuje się z modyfikatorem ... kasowałem kopie myśląc że coś się zwaliło ... ale nowe kopie zachowują się tak samo :( ... zmienie co chce, zmieniają się to w 2 elementach, ale tylko jeden renderuje się bez modyfikatora :( ... czemu?
Napisano 13 Październik 200420 l Autor Problem rozwiązany ... aż dziw że zapomniałem o tym :( ... ale jak się dwa razy na miesiąć robi to może się to przytrafić ... :(
Napisano 16 Październik 200420 l ja mam inny problem robie 2 połowe modyfikatorem Symetry i ta 1 ma mesh smotsha a kiedy go wlacze to mi sie obie oddzielnie generują i na scodku powstaje rów
Napisano 16 Październik 200420 l przesun gizmo modyfikatora symmetry i powinno byc dobrze PS: jakim cudem trzasnales po sobie 3 takie same posty? :| przeciez vB (teoretycznie) blokuje taką mozliwośc...