artzgodka Napisano 18 Październik 2015 Napisano 18 Październik 2015 Witam, Wrzucam rendery zrobione dla funu, jak nie trudno się domyślić po całości robione w LW :) Pozdrawiam
DrRambo Napisano 19 Październik 2015 Napisano 19 Październik 2015 Trochę mi się kłuci brak totalny realizmu loga z resztą. Wygląda jakby było wklejone. Dziwnie to wiadro leży pewnie przez zakrzywioną perspektywę. No i skąd odbicia niebieskie na kostkach poza wiadrem? Natomiast bardzo podoba mi się wiadro samo w sobie.
artzgodka Napisano 19 Październik 2015 Autor Napisano 19 Październik 2015 Trochę mi się kłuci brak totalny realizmu loga z resztą. Wygląda jakby było wklejone. Dziwnie to wiadro leży pewnie przez zakrzywioną perspektywę. No i skąd odbicia niebieskie na kostkach poza wiadrem? Natomiast bardzo podoba mi się wiadro samo w sobie. To generalnie całość klapa :) i nie broni się obrazek ... trudno trzeba pracować dalej. Logo jest materiałem Luminosity może dla tego takie spostrzeżenia. Kostki lodu mają przypiętą mapę HDRI stąd łapią kolorki takie jakie łapie Generalnie chciałem by obrazek był atrakcyjny a nie super poprawny fizycznie. Ja tego tak nie widzę jak ty, pewnie już się opatrzyłem. tak czy siak, dzięki za komentarz
J|L Napisano 22 Październik 2015 Napisano 22 Październik 2015 ładna pracka apgrtejdnął bym tylko te logo i by było bardzo ładnie a ten lód to przydał by mi sie do łychy :]
Rekomendowane odpowiedzi