adek Napisano 22 Październik 2015 Napisano 22 Październik 2015 Firma NewTek zamieściła dwa filmy pokazujące dwie nowości w nadchodzącej wersji programu LightWave 16 - PBR Skin shader oraz edycja wolumetrycznych chmur bezpośrednio w oknie roboczym programu. Pełna treść: LightWave 16 - zajawka...
materalia Napisano 7 Grudzień 2015 Napisano 7 Grudzień 2015 Hmm. ciągle zastanawiam się czy dalej inwestować w LightWave, w sumie nie ma tańszego komercyjnego tak dobrego softu, sam kupiłem swego czasu za niecałe 3000 zł, ale z drugiej strony jest Blender.
artzgodka Napisano 10 Grudzień 2015 Napisano 10 Grudzień 2015 Hmm. ciągle zastanawiam się czy dalej inwestować w LightWave, w sumie nie ma tańszego komercyjnego tak dobrego softu, sam kupiłem swego czasu za niecałe 3000 zł, ale z drugiej strony jest Blender. poczekaj na LW 2016 myślę, że przełom to jeszcze nie będzie, podejrzewam, że dopiero kolejna ver ... jak by co mam jedną licencję LW2015 w super dobrej cenie do sprzedania. Tak Blender to mega program z ogromnymi możliwościami tylko trzeba się przestawić na nieco inny workflow
Rekomendowane odpowiedzi