Napisano 8 Maj 200222 l jak juz sie pewnie wszyscy dowiedzieli dostepny jest public 4.52 brazil ale te ograniczenia sa jak dla mnie za mocne,, o wiele.. brak Photon maps GI swiatel kamery itd.. itd.. strasznie pocieli ale warto zobaczyc dla ciekawosci jak to wyglada .. podziekowania dla Exila za wielkodzusznosc pozdrawiam fotoas
Napisano 8 Maj 200222 l bieda panie, straszna bieda ... lista tego co wycieli jest zdecydowanie za długa, mnie najbardziej boli ograniczenie max rozdzielczości obrazka ( do 1024x768 ) i jak tu zrobić coś na potrzeby druku z taką małą rozdzielczością :( a do tego u mnie działa mało stabilnie (już mi się kilka razy wywalił, ale to pewnie wina tego że używam w98)
Napisano 8 Maj 200222 l Autor skad tu wytrzaskac 1200 zielonych.. bo tyle pelnowartosciowe cacko kosztuje.. zdecydowanie 3.55 jest bardziej wypasione ale mi bardzo zalezy na transparent shadow co posiada 4.52 ale z tym ograniczeniem rozdzielczosci to niezle wymyslili podziwiam ich cierpliwosc i zero przeciekow.... zero.... chyba ze ja nie potrafie szukac ....Final Render jakos sie szybciej rozmnozyl w internecie ciekaw jestem przyczyny tego zjawiska .... ale co do szybkosci jest o jakies 20-30% lepiej.. i to mnie cieszy pozdro fotoas
Napisano 9 Maj 200222 l 0.4 juz jest ale znow z denerwujacymi paskami na doczepke. :( moze jakich zdolny kolega pozbedzie sie ich. Szukajmy dalej swiatel do tej wersji... pozdrawiam